0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εντωμεταξυ χρυσες δουλείες για δικηγορους ...Τι προτεινει ενας απο αυτους στη γνωστη ομαδα που αδικειται με τους παλιους πινακες...
Δηλαδή τι προτείνετουν; Να μη γίνει πρόσληψη αναπληρωτών μέχρι να βγουν τα οριστικά της ειδικής;
Επειδή εγώ είμαι από χωριό, ποια ομάδα αδικείται από τους παλιούς πίνακες; Στην ειδική; Αφού δεν έχουν βγει αποτελέσματα. Στη γενικη; Δεν υπάρχει καν προκήρυξη.Δηλαδή τι ζητάνε; Να μη γίνει πρόσληψη αναπληρωτών μέχρι να βγουν τα οριστικά της ειδικής; Αφού μετά που θα βγουν οι οριστικοί έτσι κι αλλιώς θα ισχύουν αυτοί. Άρα, ποιο το νόημα;
"Αδικούνται" όσοι ανήκουν στην γνωστή ΠΕΑΔ και επιθυμούν να δημιουργήσουν προβλήματα στην κυβέρνηση, χρησιμοποιώντας δήθεν την ειδική αγωγή. Επιθυμούν ακόμα και να μην προσληφθούν αναπληρωτές, αν η κυβέρνηση δεν εφαρμόσει το νόμο Γαβρογλου και στη γενική. Το απαιτούν και το γράφουν στις ανακοινώσεις τους. Έτσι θα φανεί ότι για όλα ευθύνεται το υπουργείο παιδείας (κατά τη γνώμη τους). Θα σου στείλω ΠΜ με ονόματα ή ψευδώνυμα μελών του pde), αν και όλοι φαντάζονται ποια μέλη είναι.)
Η κυβέρνηση εφαρμόζει το νόμο Γαβρόγλου παντού. Το ότι ο νόμος δεν εφαρμόζεται επειδή δε βγαίνουν νέοι πίνακες είναι λογικός ακροβατισμός.
Στο δικό μου μυαλό, εφαρμογή του ν. Γαβρογλου σημαίνει εφαρμογή των παγίων διατάξεων του. Αυτό για τη γενική θα φανεί του χρόνου. Αν παει πχ πάλι με κάποια μεταβατική νομίζω οτι μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι δεν εφαρμόζεται στη γενική.
Από τη στιγμή που βγάζει παλιούς πίνακες είναι εφαρμογή του νόμου.