0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αναφερομαστε σε ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ συναδελφε
Η ισχύς των πινάκων κατάταξης υποψήφιων αναπληρωτών/ωρομίσθιων εκπαιδευτικών της ΓενικήςΕκπαίδευσης, καθώς και των πινάκων κατάταξης υποψήφιων αναπληρωτών και ωρομίσθιωνεκπαιδευτικών της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.), σχολικού έτους 2018-2019, παρατείνεται έωςκαι την, κατά περίπτωση, έκδοση των τελικών αξιολογικών πινάκων του άρθρου 61 του ν. 4589/2019
Εγώ πάντως δεν θέλω να εφαρμοστεί ο νόμος Γαβρόγλου...διαφωνώ με το νόμο αυτό και τα κριτήρια που βάζει.....αυτό που θέλω είναι να μετρήσει η περσινή προυπηρεσία....το παιχνίδι δεν χάθηκε ακόμα! Στο υπουργείο γίνεται της Πόπης!
Φρόντισε ως γνωστόν ο Γαβρόγλου γι'αυτό. Αν μετρούσε η φετινή προυπηρεσία απλώς οι πίνακες θα ηταν άκυροι οπως και οι οποιο διορισμοί αναπληρωτών. Η οποία αλλαγή από τον νόμο Γαβρογλου θέλει νέο νόμο και παρά μα παρά πολύ χρόνο. Για να αλλάξει το σύστημα του χρόνου θέλει νέο νόμο το αργότερο μέχρι τέλη του 2019 και άμεσο ξεκίνημα των οποίων διαδικασιών θα προβλέπει . Σε διαφορετική περίπτωση θα έχουμε και του χρόνου τους ίδιους πίνακες.
Σε διαφορετική περίπτωση θα έχουμε και του χρόνου τους ίδιους πίνακες.
Αν και είναι πολύ νωρίς γι αυτό, προβλέπω ότι του χρόνου θα πάει με το ίδιο μεταβατικο σύστημα, αλλά με ανανεωμένους με νέα στοιχεία πινακες.
Αν πάει με το ίδιο σύστημα τότε δε μπορεί να προσμετρησει νεα στοιχεια για να παραμένει "μεταβατικο". Υπάρχει χρονος ώστε να προχωρήσει το υπουργείο σε προκήρυξη γενικης με τον ισχύον ή τροποποιημένο νόμο Γαβρόγλου...
Δεν καταλαβαίνω συνάδελφοι. Ζητάμε ανανεώσεις στοιχείων όποτε θέλουμε ή όποτε μας συμφέρει.Και γιατί αφού θεωρούμε ότι μπορούμε να ζητήσουμε όποτε θέλουμε. να μην ζητήσουμε να ανανεωθούν τώρα οι πίνακες;Δηλαδή τι θα έχει αλλάξει πιο μετά; Τέτοιες πονηριές ή καλύτερα κουτοπονηριές ελπίζω να μην τις περνάμε στους μαθητές μας.
Δεν ξέρω αν είναι έτσι... Τόσα χρόνια που είχαμε μεταβατική περίοδο στον 3848 πώς ανανεωνόταν οι πίνακες; Το ίδιο δεν είναι;
Ο 3848 προέβλεπε χρήση πινάκων συγκεκριμένου έτους; Νομίζω ότι επειδή υπάρχει ρητή αναφορά στο νομό γαβρογλου οποιαδήποτε προσθήκη στοιχείων πρέπει να γίνει με τροποποίηση του νόμου. Γιατί όμως να μπεξουμε σε μεταβατική της μεταβατικής κ δεν προχωρά το υπουργείο σε προκήρυξη με τον ισχύον ή νέο νόμο που θα καταθέσει;