0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά, όταν βγουν καλό είναι να τους αποθηκεύσουμε κατευθείαν στον υπολογιστή. Μην προσπαθούμε να τους ανοίξουμε από το e-aitisi, γιατί θα πέσει...
paramithi ab akoma den teleiose to post pws to vgales!!!!!!!!!!!!!!!!
Παράθεση από: ioanna89 στις Ιουλίου 17, 2008, 03:00:33 pmΠαιδιά, όταν βγουν καλό είναι να τους αποθηκεύσουμε κατευθείαν στον υπολογιστή. Μην προσπαθούμε να τους ανοίξουμε από το e-aitisi, γιατί θα πέσει... και πως κανεις αποθηκευση?
Παράθεση από: georgi@ στις Ιουλίου 17, 2008, 03:01:57 pmΠαράθεση από: ioanna89 στις Ιουλίου 17, 2008, 03:00:33 pmΠαιδιά, όταν βγουν καλό είναι να τους αποθηκεύσουμε κατευθείαν στον υπολογιστή. Μην προσπαθούμε να τους ανοίξουμε από το e-aitisi, γιατί θα πέσει... και πως κανεις αποθηκευση?Δεξί κλικ ->αποθήκευση δεσμού ως... ή save link as...
Μόλις τώρα μου άνοιξε εμένα... Προσπάθησε ξανά..
Παράθεση από: ioanna89 στις Ιουλίου 17, 2008, 03:03:27 pmΠαράθεση από: georgi@ στις Ιουλίου 17, 2008, 03:01:57 pmΠαράθεση από: ioanna89 στις Ιουλίου 17, 2008, 03:00:33 pmΠαιδιά, όταν βγουν καλό είναι να τους αποθηκεύσουμε κατευθείαν στον υπολογιστή. Μην προσπαθούμε να τους ανοίξουμε από το e-aitisi, γιατί θα πέσει... και πως κανεις αποθηκευση?Δεξί κλικ ->αποθήκευση δεσμού ως... ή save link as...Δεν νομίζω να αποθηκεύονται έτσι.πρέπει να μπεις στον πίνακα και μετά να κάνεις export σε excell