0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ρωτήσω κάτι εγώ, ως νέος επίσης στο επάγγελμα; Είπαμε ότι μόνο τα μόρια προϋπηρεσίας μετράνε για το διορισμό απο το 40%. Σωστα; Και από αυτόν τον πίνακα διορίζεται κάθε χρόνο το 40%; Αν όχι, από πού βγαίνει το ποσοστό 40%; Γιατί σε αυτόν τον πίνακα διορισμών της ειδικότητάς μου (ΠΕ 07) είναι 733 άτομα και λένε φέτος θα διοριστούν από αυτούς οι 130. άρα όχι το 40%.Ή εννοούν το 40% των συνολικών οργανικών θέσεων;Ευχαριστώ!
Κάτι άλλο: Και να μη μετράνε τα μόρια του ΑΣΕΠ στον πίνακα διορισμών, ούτως ή άλλως, για όλους το ίδιο δεν είναι; Αφού για κανέναν δε μετράνε πάλι στον ίδιο παρονομαστή κινούμαστε. Μπορεί δηλαδή να μην παίρνει τους πρώτους 130, αλλά οι 130 που παίρνει είναι από τον πίνακα
Τελευταίο: Στη βαθμολογία του ΑΣΕΠ (προσαυξήσεις) μετράει το δυσπρόσιτο ως διπλό μόριο ή καθαρή προϋπηρεσία;
Ρε παιδιά, να ρωτήσω κάτι που δεν πιάνω; Πώς γίνεται να λένε (και χθες μου το είπε μία συνάδελφος) ότι αν κάνεις αναπληρωτής 2 χρόνια διορίζεσαι; Αφού το πολύ τα μόρια που μπορείς να πάρεις είναι 20. Συγκεκριμένα στο ΑΣΕΠ όταν δίναμε, ήταν ένας φιλόλογοες επιτηρητής και μου είπε ότι δεν έδινε ΑΣΕΠ επειδή έκανε 2η χρονιά αναπληρωτής και θα διοριζόταν.
Εγώ διαβάζω,διαβάζω αλλά δεν καταλαβαίνω και πολλά...Πόσοι πίνακες υπήρχαν μέχρι τώρα; Διόριζαν το 60% απο τον Ασεπ, το 40% από τον πίνακα διορισμών και τους 30 μηνίτες έξτρα;
Κ αν είχαν 100 30μηνίτες τι κάναν; Τους έπαιρναν όλους;Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής: οι 30μηνίτες τι ποσοστό καταλάμβαναν στις εκάστοτε προσλήψεις;;
Τελος πάντων...Εγώ είμαι ΠΕ07,επιτυχούσα στον Ασεπ αλλά όχι διοριστέα.Έχω 15 μόρια χωρίς τις προσαυξήσεις.Μπαίνω στον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών ή στον πίνακα με μηδενική προϋπηρεσία;Τα μόρια του Ασεπ για ποιούς πίνακες είναι; Έχω πιθανότητες για ωρομίσθια; Για αναπληρώτρια χλωμό το κόβω...Τι λένε αυτοί που γνωρίζουν κάτι παραπάνω;.
Και κάτι άλλο: Ένας υποψήφιος μπορεί να ανήκει και στον Ενιαίο πίνακα αναπληρωτών και στον Πίνακα διορισμών; Σε αυτούς τους πίνακες θα έχει διαφορετικά μόρια;(επειδή τα δυσπρόσιτα στον πίνακα αναπληρωτών υπολογίζονται επί 2, ενώ στον πίνακα διορισμών επί 1;
Και κάτι τελευταίο...όσοι διορίζονται μέσω ΑΣΕΠ την δεύτερη χρονιά(2008/2009) τους προσλαμβάνουν τώρα μέσω του πίνακα Αναπληρωτών;Ευχαριστώ για τον διαφωτισμό