0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χαιρετώ και πάλι! Ξέρω πως, δυστυχώς, ο κλάδος μου δεν έχει την εντονότερη δυνατή συμετοχή στο Forum, αλλά θα παρακαλούσα αν υπάρχει κάποιος που ξέρει να με διαφωτίσει: η θέση μου στον πίνακα διορισμών που ανακοινώθηκε σήμερα είναι καλή, αλλά για να μπορέσω να χαρώ θα ήθελα να βεβαιωθώα) ποιός είναι ο αριθμός των ατόμων που θα πάρουν το 2008-2009 από τον πίνακα αυτό (το 40% δηλαδή)β) τα άτομα που θα προσληφθούν με 40μηνο και 24μηνο θα επηρεάσουν τη σειρά που έχω στον πίνακα αυτο;γ) πόσες θέσεις μεταβάλλουν τη σειρά κάποιου συνηθως οι ενστάσεις; (εντάξει, λίγο υποθετικό, αλλά δώστε μου μια ιδέα...)δ) υπάρχει κάτι άλλο που θα μπορούσε να με ανησυχήσει και δεν το έχω σκεφτεί ακόμη; Ευχαριστώ!
Οι θέσεις που θα περισσέψουν από τους διοριστέους του ΑΣΕΠ (έχουν μείνει 7 αδιόριστοι) πως θα καλυφθούν? Δεν θα καλυφθούν από τον πίνακα διοριστέων όπως αναφέρει ο νόμος?
Περίπου 240 ΠΕ02 μέτρησα με 24 μήνες τουλάχιστον και επιτυχία στον ΑΣΕΠ...κάνω λάθος...;;;;;;;;;;;;;;
ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΊΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ: Ο ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΣ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΤΩΝ ΩΡΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΉ. ΤΩΝ ΩΡΩΝ ΤΟΥ ΜΗΝΑ Η ΤΗΣ Ε
Δεν καταλαβαίνω τι ακριβως εννοείς, πάντως ευχαριστώ. αν έχει γίνει αυτο που υποψιάζομαι θα εκραγω. Δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε; να μετραμε καθε μήνα τις ωρες και αν βγαίνουν παραπάνω να μην πάμε;
Όχι. Μου έχουν κόψει τρεις ώρες και υποπτεύομαι ότι είναι αυτές.