0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/ank5_12_08_957.phpτην αλλη βδομαδα βγαινουν τα εξεταστικα κεντρα κ οι αποκλειομενοι
Παράθεση από: maryvas στις Δεκεμβρίου 05, 2008, 10:05:31 amhttp://www.alfavita.gr/anakoinoseis/ank5_12_08_957.phpτην αλλη βδομαδα βγαινουν τα εξεταστικα κεντρα κ οι αποκλειομενοιγιατι τοσο νωρις?χαλανε τη πιατσα και τη φημη τους?μια μερα πριν θα πρεπε να τα βγαλουν.να βασανισουν και αλλο...και αλλο...τους αποκλειομενους.δεν πανε καλα οι ανθρωποι..ακους εκει την αλλη βδομαδα!!!Α ρε παιδια...εμεις φταιμε..που τους ανεχομαστε.μου φαινεται σε τρομακρατικη οργανωση θα συμμετασχω εναντιον του ασεπ,στο τελος.αναρχοφρικιο θα γινω..με τις μολοτωφ στη τσεπη.
"Πώς πάνε τα κουράγια σας;" Ένα βιβλίο γεμάτο ανθρώπινες ιστορίες αντιμέτωπες με μια απάνθρωπη διαδικασία.Αφιερωμένο σε όλους: Κι αν είσαι στο σκαλί το πρώτο... Εδώ που έφθασες, λίγο δεν είναι τόσο που έκαμες, μεγάλη δόξα. Κι αυτό ακόμη το σκαλί το πρώτο... πολύ από τον κοινό τον κόσμο απέχει. Κουράγιο γνωστοί μου άγνωστοι, δυο σκαλοπατάκια μείνανε ακόμη.
Παράθεση από: om στις Δεκεμβρίου 05, 2008, 10:56:09 am"Πώς πάνε τα κουράγια σας;" Ένα βιβλίο γεμάτο ανθρώπινες ιστορίες αντιμέτωπες με μια απάνθρωπη διαδικασία.Αφιερωμένο σε όλους: Κι αν είσαι στο σκαλί το πρώτο... Εδώ που έφθασες, λίγο δεν είναι τόσο που έκαμες, μεγάλη δόξα. Κι αυτό ακόμη το σκαλί το πρώτο... πολύ από τον κοινό τον κόσμο απέχει. Κουράγιο γνωστοί μου άγνωστοι, δυο σκαλοπατάκια μείνανε ακόμη.α ρε om παντα θα συμφωνουμε εμεις. (ποιος/α ησουν εξω απο τον ασεπ?)υγ. ποτε θα μας αξιοποιησει ο κοινος ο κοσμος δεν ξερω και ποτε θα ηρεμησει η ψυχουλα οσων απο μας το μονο που θελαμε ηταν να γινουμε δασκαλοι...
Παράθεση από: fivo στις Δεκεμβρίου 05, 2008, 12:11:12 pmΠαράθεση από: om στις Δεκεμβρίου 05, 2008, 10:56:09 am"Πώς πάνε τα κουράγια σας;" Ένα βιβλίο γεμάτο ανθρώπινες ιστορίες αντιμέτωπες με μια απάνθρωπη διαδικασία.Αφιερωμένο σε όλους: Κι αν είσαι στο σκαλί το πρώτο... Εδώ που έφθασες, λίγο δεν είναι τόσο που έκαμες, μεγάλη δόξα. Κι αυτό ακόμη το σκαλί το πρώτο... πολύ από τον κοινό τον κόσμο απέχει. Κουράγιο γνωστοί μου άγνωστοι, δυο σκαλοπατάκια μείνανε ακόμη.α ρε om παντα θα συμφωνουμε εμεις. (ποιος/α ησουν εξω απο τον ασεπ?)υγ. ποτε θα μας αξιοποιησει ο κοινος ο κοσμος δεν ξερω και ποτε θα ηρεμησει η ψυχουλα οσων απο μας το μονο που θελαμε ηταν να γινουμε δασκαλοι... Μαύρο μακρύ μπουφάν ασορτί με μαύρους κύκλους μέχρι το πηγούνι. Λεπτομέρειες σε π.μ. Στο κράτος του κύκλωπα Πολύφημου δύο επιλογές έχεις: ή Οδυσσέας ή να γίνεις γεύμα, γνώμη μου πάντα...
Ρε παιδια, απορια που θα γελασετε αλλα εκτος απο κεφτεδακια για το ταξιδι(σε χωριο εκτος θεσσαλονικης δινω, ελεος) τι αλλο πρεπει να παρουμε μαζι? Ταυτοτητα και μολυβια?
Άσχετο με το θέμα, αλλά γιατί τα θέματα όπως "όρκος στο νεκρό μαθητή" ή "πόσο σας επηρεάζουν τα γεγονότα" κλειδώθηκαν? Δεν μπορούμε να εκφράσουμε τις απόψεις μας χωρίς να ξεπερνούμε τα όρια? Πρέπει να μας απασχολεί μόνο ο επερχόμενος διαγωνισμός και τίποτε άλλο?