0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα! Για να πάρουμε κουράγιο όλοι -τρίτεκνοι και μη - έμαθα ότι στον επόμενο ΑΣΕΠ οι θέσεις για τους φιλόλογους αυξάνονται σε 1200!!! Δεν ξέρω αν μάθατε κάτι αντίστοιχο αλλά είναι ελπιδοφόρο...
Πράγματι διορίστηκαν όσοι διορίστηκαν αλλά πόσοι αποφοίτησαν είναι ένα θέμα. Υπάρχουν πάρα πολλές σχολές που βγάζουν φιλολόγους και αυτό δε σημαίνει ότι έχω κάτι εναντίον αυτών των παιδιών!Αλλά θα σας πω ένα περιστατικό που με είχε καταπλήξει.Πέρυσι πήγα σε κάτι φίλους στη Κομοτηνή και γνώρισα κάποια παιδιά.Τους ρώτησα τι σπουδάζουν και μου είπαν φιλολογία.Και τους ρώτησα στη φιλολογία Κομοτηνής και μου είπαν όχι στη σχολή Παρευξεινίων. Έπαθα πλάκα,πρώτη φορά την άκουγα αυτή τη σχολή.Και επαναλαμβάνω δεν έχω πρόθεση να θίξω προσωπικά κανέναν. Αλλά είναι πάρα πολλές οι σχολές απ' όπου βγαίνεις φιλόλογος και ότι και να γίνει δεν υπάρχει περίπτωση να απορροφηθούν όλοι μα όλοι στα σχολεία!
Πάντως αν μη τι άλλο είναι καλά νέα ότι αυξάνονται οι θέσεις μας! 1 στους 15 περίπου λοιπόν, όχι κι άσχημα παλιότερα αν δεν κάνω λάθος ήταν 1 στους 20?