*

Αποστολέας Θέμα: Πώς πάνε τα «κουράγια» σας;;;...  (Αναγνώστηκε 279660 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Rwxanh

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση -ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ: Πώς πάνε τα <<κουράγια>> σας;;;...
« Απάντηση #140 στις: Απριλίου 10, 2008, 11:43:25 am »
olgalia, η "υπογραφή" σου κάτω από τη γραμμή είναι τέλεια, πολύ ευρυματική!  ;D Μπράβο σου που το σκέφτηκες!  :)
Και τώρα ας πάμε στο θέμα μας...
Άκουσα σήμερα το πρωί στον Αυτιά ότι θα δημιουργηθούν νέοι, χωριστοί πίνακες για τους τρίτεκνους αναπληρωτές. Έτσι, αυτοί δε θα προηγούνται των άλλων αναπληρωτών στις προσλήψεις, όπως γίνεται σήμερα, αλλά θα έχουν χωριστό πίνακα με επιπλέον μοριοδότηση εξαιτίας της οικογενειακής τους κατάστασης, από τον οποίο πίνακα βέβαια θα προσλαμβάνεται το 20%, όπως γίνεται σήμερα...
Δηλαδή αυτή η ρύθμιση "μας συμφέρει" ή είναι απλώς "μια τρύπα στο νερό";;;

Συγγνώμη αλλά το θέμα μας εδώ είναι πως πάνε τα κουράγια μας. Το θέμα με τους τρίτεκνους το συζητάτε ήδη εδώ: http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=4774.120.
Δεν καταλαβαίνω σε τι εξυπηρετεί να χαλάμε ένα θέμα και να κάνουμε την ίδια ερώτηση σε όποιο ανοιχτό θέμα υπάρχει... Ειλικρινά....
Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου στις αμμουδιές του Ομήρου...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:56:37 »

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Απριλίου 10, 2008, 12:35:12 pm »
olgalia, η "υπογραφή" σου κάτω από τη γραμμή είναι τέλεια, πολύ ευρυματική!  ;D Μπράβο σου που το σκέφτηκες!  :)
Και τώρα ας πάμε στο θέμα μας...
Άκουσα σήμερα το πρωί στον Αυτιά ότι θα δημιουργηθούν νέοι, χωριστοί πίνακες για τους τρίτεκνους αναπληρωτές. Έτσι, αυτοί δε θα προηγούνται των άλλων αναπληρωτών στις προσλήψεις, όπως γίνεται σήμερα, αλλά θα έχουν χωριστό πίνακα με επιπλέον μοριοδότηση εξαιτίας της οικογενειακής τους κατάστασης, από τον οποίο πίνακα βέβαια θα προσλαμβάνεται το 20%, όπως γίνεται σήμερα...
Δηλαδή αυτή η ρύθμιση "μας συμφέρει" ή είναι απλώς "μια τρύπα στο νερό";;;

Συγγνώμη αλλά το θέμα μας εδώ είναι πως πάνε τα κουράγια μας. Το θέμα με τους τρίτεκνους το συζητάτε ήδη εδώ: http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=4774.120.
Δεν καταλαβαίνω σε τι εξυπηρετεί να χαλάμε ένα θέμα και να κάνουμε την ίδια ερώτηση σε όποιο ανοιχτό θέμα υπάρχει... Ειλικρινά....
Rwxanh, με πήρες απ' τα μούτρα...  :(
Απλώς επειδή ήδη αναφερθήκαμε παραπάνω σ' αυτή την κατηγορία, θεώρησα ότι καλό θα ήταν να σας "ενημερώσω"...
Αυτά.
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος Panayota

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Πε2 μάχης η εκπαίδευση ... τς τς!
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Απριλίου 10, 2008, 11:03:54 pm »
Καλησπέρα! Για να πάρουμε κουράγιο όλοι -τρίτεκνοι και μη ;)- έμαθα ότι στον επόμενο ΑΣΕΠ οι θέσεις για τους φιλόλογους αυξάνονται σε 1200!!! Δεν ξέρω αν μάθατε κάτι αντίστοιχο αλλά είναι ελπιδοφόρο... :D

Μήπως έμαθες και ποιες τεχνικές ειδικότητες τελικά θα ενταχθούν στις εξετάσεις φέτος; Αμάν απο το 2005 έχουν να μας βάλουν και εμάς.
Καλησπέρα Νίνα. όχι δεν έμαθα κάτι για άλλες ειδικότητες. Και για τη δική μου δεν είμαι και πολύ σίγουρη... :)
...στη γάμπα μου να τρέμει μια ουρά...
 Αυτός ο Τούρκος Τούρκο θα με κάνει...

Αποσυνδεδεμένος olgalia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Απριλίου 12, 2008, 01:01:55 am »
Λέω να βάλω πρόγραμμα να ξεκινήσω αμέσως μετά το Πάσχα με παιδαγωγικά. Ελπίζω να το τηρήσω. Πώς το είπατε το σχετικό βιβλίο του Ματσαγγούρα; "Η σχολική τάξη"; ή κάπως αλλιώς; δε το θυμάμαι.
eleni.mak αυτό που σου άρεσε δυστυχώς δεν είναι δικό μου, αλλά του Σ. Μπέκετ.
Μπορείς να δώσεις μόνο αυτό που έχεις και γι αυτό καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να αποκτήσεις κάτι...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:56:37 »

Αποσυνδεδεμένος marion

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Απριλίου 12, 2008, 02:44:38 pm »
Ναι, ο τίτλος του βιβλίου είναι "σχολική τάξη".

Άντε, καλό ξεκίνημα. Εγώ πάντως έχω αναλωθεί με το διάβασμα των Α.Ε., καθώς στον προηγούμενο διαγωνισμό χαντακώθηκα στην κυριολεξία, σε ό,τι αφορά στο γνωστικό αρχαίων.
" Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει. "

Αποσυνδεδεμένος AntreaEirini

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Απριλίου 15, 2008, 11:54:59 pm »
Και κάτι για να ανέβουν λίγο τα κουράγια μας...
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα στο ένθετο "Εργασία" του Έθνους, αναμένεται για τα δύο επόμενα χρόνια να διοριστούν περίπου 9000 καθηγητές. Σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου παιδείας θα αυξηθούν οι θέσεις των νηπιαγωγών σε 1300, των δασκάλων σε 3000, των φιλιλόγων σε 1200. Ακόμα αναφέρει ότι θα διοριστούν 1000 καθηγητές τεχνικών ειδικοτήτων, χωρίς να διευκρινίζει συγκεκριμένες ειδικότητες. Στους υπόλοιπους κλάδους οι θέσεις θα παραμείνουν περίπου ως έχουν. Η προκήρυξη αναμένεται περίπου στα τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου. Αύριο θα κατατεθούν οι προτάσεις των συμβούλων του Π.Ι. για την ύλη, για να προωθηθούν για δημοσίευση. Αναμένεται μείωση της ύλης των φιλολόγων, καθώς και κάποιες μοκροαλλαγές, όπως και στον κλάδο ΠΕ04

Αποσυνδεδεμένος Katerina Kfd

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Απριλίου 16, 2008, 10:55:05 am »
Όσον αφορά στην ύλη των φιλολόγων,και στον προηγούμενο διαγωνισμό ο Καραμάνος έλεγε για αλλαγή ύλης και μείωση, αλλά θυμάστε τί έγινε τελικά.Στο μεταξύ είμαστε αντικειμενικά πάρα πολλοί και οι φιλόλογοι κατά μέσο όρο διαβάζουν αρκετά ,οπότε αν μπει πιο βατή ύλη τότε η βάση θα πάει στο 90!Ο φόβος που μου γεννάται είναι μήπως βγάλουν κάποια πράγματα που ήταν χρόνια στην ύλη και τα ατικαταστήσουν με έργα ολόκληρα,πχ στα αρχαία κατά το πρότυπο του Αριστοτέλη που έβαλαν όλο το έργο.Φαντάζεστε να βάλλουν ολόκληρο κανένα έργο Πλάτωνα;Μου φαίνεται σαν εφιάλτης.

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Απριλίου 16, 2008, 11:25:13 am »
αν πιστεψουμε τα διαφορα δημοσιευματα τοτε η υλη θα δωθει στη δημοσιοτητα περι τα μεσα Μαιου. οσο για την εκταση της υλης σωστα το επεσημανε η electra. και τοτε ελεγαν οτι θα μειωθει αλλα εγινε  το αντιθετο και μαλιστα χωρις να οριζουν και βιβλια!(το σοκ ηταν στην υλη της ιστοριας)
προσωπικα πιστευω οτι δεν θα αλλαξει τουλαχιστον θεαματικα.(αν και γω ειμαι παντα υπερ της αλλαγης στην υλη. με κουραζει και μονο η ιδεα οτι θα διαβασω παλι τα ιδια πραγματα, αλλα αυτο ειναι το πως εγω το βλεπω)
[ λετε να βαλουν βασικα στοιχεια λατινικης γραμματολογιας?] αστειευομαι!!!!!!
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος Rwxanh

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση -ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Απριλίου 16, 2008, 12:18:44 pm »
Εγώ πάντως θέλω να πιστεύω ότι πραγματικά θα μειωθεί η ύλη. Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτό. Εμείς οι φιλόλογοι είμαστε οι πλέον αδικημένοι. Είναι εξωφρενικά πολλά αυτά που ζητούνται. Ας βάλουν λιγότερη ύλη και πιο απαιτητικά θέματα - κανένα πρόβλημα. Ας ξέρουμε ότι έχουμε να διαγωνιστούμε κι εμείς σε 5 πράγματα όπως όλοι οι άλλοι κι ο καθένας ας διαβάσει αυτό που μπορεί. Έτσι θα φανεί κι από τις βαθμολογίες ποιος έκανε πρόχειρο διάβασμα, ποιος καλό και ικανοποιητικό και ποιος κυριολεκτικά έβγαλε τα μάτια του πάνω από τον Όμηρο π.χ. για να είναι προετοιμασμένος ακόμα και για την παραμικρή λεπτομέρεια που θα μπορούσε να μπει.
Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου στις αμμουδιές του Ομήρου...

Αποσυνδεδεμένος maryk

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Απριλίου 16, 2008, 02:38:00 pm »
Πόσο πιο απαιτητικά θέματα;;Σε λίγο θα ξετρυπώσουν και 13η σταυροφορία...
ΠΕ02

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #150 στις: Απριλίου 16, 2008, 02:53:47 pm »
ηταν να μη δοκιμασουν τα ορια μας, τωρα που εγινε αυτο δυσκολα θα παρουν την αποφαση για μειωση υλης. μακαρι να βγω "ψευτης"!
 ακουστε ομως αυτο το εξωφρενικο!
φοιτητρια ηδη της φιλοσοφικης προετοιμαζεται απο τωρα για ασεπ ωστε οταν παρει το πτυχιο της να ειναι ηδη ετοιμη για το διαγωνισμο.
αφου φτανουμε και σε αυτο το σημειο!!! τι να πω!!

Αποσυνδεδεμένος maryk

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Απριλίου 16, 2008, 04:03:53 pm »
Προσωπικά πιστεύω ότι η ύλη θα μειωθεί.Τώρα για τη φοιτήτρια δε νομίζω ότι είναι εξωφρενικό..Σε λίγο έτσι θα καταντήσουμε απ΄τη στιγμή που το κράτος αδιαφορεί για τις ανάγκες μας...
ΠΕ02

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Απριλίου 16, 2008, 04:14:01 pm »
maryk, ναι δεν ισχυριζομαι οτι δεν κανει καλα η φοιτητρια/της που απο τωρα αρχιζει την προετοιμασια και μπραβο της/του. θελω να πω οτι αυτο ειναι ενδεικτικο της καταστασης σημερα,που δηλ.εχουμε φτασει.αν δηλ.το αγχος ξεκιναει απο τη στιγμη που μπαινουμε στη φιλοσοφικη τοτε.....βράστα(για να μη πω αλλη εκφραση)
ουτε να μας γινει δηλ.μονιμο αγχος

Αποσυνδεδεμένος madi

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Απριλίου 16, 2008, 04:44:29 pm »
Παιδιά τίποτε δεν είναι εξωφρενικό όταν ππρόκειται για το μέλλον σου. Εγώ προσωπικά νιώθω καλύτερα τώρα ως απλήρωτη ωρομίσθια παρά ως εργσζόμενη στα φροντιστήρια που εργάστηκα για 15 χρόνια.Καλύτερο το διάβασμα για μένα , για ένα στόχο και όχι για να γεμίζουν οι τσέπες άλλων με τον δικό μου ιδρώτα και άγχος. Αυτά! καλό κουράγιο  και καλή τύχη!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182683
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 681
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)