0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
να σας ρωτήσω κάτι? δε σας είναι αρκετά δύσκολο να συνεχίσετε (τουλάχιστο με τους ίδιους ρυθμούς όπως πριν) το διάβασμα, τώρα που δεν έχουμε στα χέρια μας ένα συγκεκριμένο "κάτι"? (εν προκειμένω ημ/νία). Εγώ έχω μπερδευτεί ελαφρά στο πρόγραμμά μου και δεν ξέρω πού να επικεντρώσω και πώς να το χειριστώ..
ουτε εγω εχω διαβασει εδω κ 2 μερες...αλλα ενταξει,απο δευτερα..μαζι με τη διαιτα!
ωχ ουτε κ εγω εχω πιασει αντιγονη...αδιαβαστη θα πηγαινα........
Παράθεση από: dimitraxxx στις Δεκεμβρίου 17, 2008, 07:27:34 pmουτε εγω εχω διαβασει εδω κ 2 μερες...αλλα ενταξει,απο δευτερα..μαζι με τη διαιτα! διαιτα μεσα στις γιορτες? α εγω δεν την παλευω. μετα τις γιορτες κ μετα το ασεπ. ενταξει αν γινει ο διαγωνισμος μαρτη θα κοιταξω να κανω νωριτερα τη διαιτα αλλα αν γινει ιανουριο, μετα....
Παράθεση από: dimitraxxx στις Δεκεμβρίου 17, 2008, 07:31:24 pmωχ ουτε κ εγω εχω πιασει αντιγονη...αδιαβαστη θα πηγαινα........Δεν ξέρω, μάλλον ζω σε δικό μου κόσμο, αλλά θεωρούσα πώς, αν έβαζαν Αντιγόνη, μπορούσα να απαντήσω και από μόνη μου εκείνη τη στιγμή. Πόσο δύσκολο είναι δηλ, όντας φιλόλογος, να σχολιάσεις ένα τέτοιο κείμενο που όλοι έχουμε ξέρουμε τι λέει; κι όταν μάλιστα θα έχεις μπροστά σου το απόσπασμα;