0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: olgalia στις Δεκεμβρίου 17, 2008, 07:45:17 pmΠαράθεση από: dimitraxxx στις Δεκεμβρίου 17, 2008, 07:31:24 pmωχ ουτε κ εγω εχω πιασει αντιγονη...αδιαβαστη θα πηγαινα........Δεν ξέρω, μάλλον ζω σε δικό μου κόσμο, αλλά θεωρούσα πώς, αν έβαζαν Αντιγόνη, μπορούσα να απαντήσω και από μόνη μου εκείνη τη στιγμή. Πόσο δύσκολο είναι δηλ, όντας φιλόλογος, να σχολιάσεις ένα τέτοιο κείμενο που όλοι έχουμε ξέρουμε τι λέει; κι όταν μάλιστα θα έχεις μπροστά σου το απόσπασμα; δεν ζεις στο δικο σου κοσμο...σαφως κ μπορουμε οι περισσοτεροι να επεξεργαστουμε ενα αρχαιο κειμενο..αλλα λεγοντας αδιαβαστη εννοω,οτι ενω ειχα χρονο κ υλικο να διαβασω,το βαλα στην ακρη...
Παράθεση από: dimitraxxx στις Δεκεμβρίου 17, 2008, 07:31:24 pmωχ ουτε κ εγω εχω πιασει αντιγονη...αδιαβαστη θα πηγαινα........Δεν ξέρω, μάλλον ζω σε δικό μου κόσμο, αλλά θεωρούσα πώς, αν έβαζαν Αντιγόνη, μπορούσα να απαντήσω και από μόνη μου εκείνη τη στιγμή. Πόσο δύσκολο είναι δηλ, όντας φιλόλογος, να σχολιάσεις ένα τέτοιο κείμενο που όλοι έχουμε ξέρουμε τι λέει; κι όταν μάλιστα θα έχεις μπροστά σου το απόσπασμα;
ωχ ουτε κ εγω εχω πιασει αντιγονη...αδιαβαστη θα πηγαινα........
σκεψου το αλλιως,κ αν πεσει αντιγονη θα πεσει κομματι που θα ξερεις....εεεε το σωσα???παντως αληθεια,γιατι τοσα χρονια που ειναι στην υλη η αντιγονη δν εχουν βαλει...? εστω στην ειδικη...λες κ ειναι καμια αμελητεα υλη..ολοκληρη ραψωδια ειναι...
1.εξαλλου οπως δειχνουν τα πραγματα ο ευρυπιδης θα χει φυγει μεχρι τοτε. 2.οποιος αλλος κ να παει σιγουρα θα ναι καλυτερος απο αυτον...