0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έτσι γίνεται...Στην Έλλάδα οι περισσότεροι γεννιούνται σα'ι'νια και όταν δεν καταφέρνουν τίποτα σημαίνει ότι "τα αδίκησαν τα παιδιά"!Εμείς ας παλέψουμε όσο μπορούμε και αυτά τα παρατράγουδα να τα βλέπουμε και να γελάμε γιατί όπως και να'χει στο τέλος ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει.Πού θα πάει,θα έρθει και η σειρά μας....
Καλημέρα. Θα ήθελα να πω την άποψἠ μου σχετικά με κάτι που ειπώθηκε πριν. "Πάνω απ' όλα μετράει το πόσο πολύ το θες;" Τι ανοησία! Δηλαδή εγώ τι πρέπει να σκεφτώ που μπροστά μου καθόταν ένας τύπος 37 χρονών που έδινε για πρώτη φορά και κατά δήλωσή του είχε έρθει αδιάβαστος, και ήταν τελικά διοριστέος; Αφού δεν ήξερε πώς συμπληρώνονται τα multiple choice. Τι να πω; Ότι είχα μπροστά μου το περσινό όσκαρ αντρικού ρόλου (ότι δηλ. με δούλευε κανονικά) ή ότι το ήθελε πάρα πολύ; Ας σκεφτόμαστε και λίγο πριν πούμε κάτι τέτοια!
Άντε και έγιναν τα ολοήμερα γυμνάσια,ποιος/ποια μαθητής/τρια θα έρθει?Εδώ το 12.5 ξεκινάνε ερωτική δραστιριότητα στις ηλικίες 12-14 ετών.............λέτε να έχουν όρεξη για μάθημα?Θα λένε στους γονείς ότι είναι στο σχολείο και αυτά θα τρέχουν στα παρκάκια.