0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ αγχώνομαι όταν ακούω για πολύωρα διαβάσματα και άπειρα βιβλία..Ευτυχώς που υπάρχουν άτομα σαν Markos & Zizoulis που με επαναφέρουν στην τάξη.. Φιλάκια!
Παράθεση από: NIΚΗ στις Οκτωβρίου 09, 2008, 10:21:18 amΕγώ αγχώνομαι όταν ακούω για πολύωρα διαβάσματα και άπειρα βιβλία..Ευτυχώς που υπάρχουν άτομα σαν Markos & Zizoulis που με επαναφέρουν στην τάξη.. Φιλάκια! Κι εμένα με αγχώνει όταν ακούω να λένε ότι διάβαζαν επί 2 χρόνια... Εγώ μαθαίνω γρήγορα αλλά ξεχνάω και γρήγορα!!! ΄. Τι πρέπει να κάνω, γιατί απογοητεύομαι όταν μετά από καμιά εβδομάδα τα ξαναπιάνω και αρχίζω τα εεεε.... χμμμμμ....
Ίσως ακουστεί λίγο "κλισέ" αυτό που θα πώ, αλλά αν το αγόρι σου σε αγαπούσε..θα σε καταλάβαινε..Δές το σαν ευκαιρία για διάβασμα..Μήν σε παίρνει από κάτω, θα σε μαλώσω! Θα το μετανιώσεις αργότερα αν δεν βάλεις τα δυνατά σου..
να μαι παλι!!πολλα μηνυματα μαζευτηκαν και δεν ξερω σε ποιον να πρωτοαπαντησω... 1)νικη θα χαιρομουν πολυ αν σας εβλεπα το καλοκαρι με τον αντρα σου 2)μαρκο ειμαι σιγουρη οτι θα περασεις τελεια!!!το νησακι μας ειναι υπεροχο αλλα το καλοκαιρι σιγουρα θα εκανες και τις βουτιες σου!! 3)μαρκο και νικη αντε να μαι και γω καλα μετα τον ασεπ να σας βγαλω να τα πιουμε!!4)lolipop εγω μπαινω το πρωι κατα τις 10.30 και μετα παλι μετα τις 4.30 αναλογως ποσες ωρες διαβαζω...πολλες φορες μπαινω και 12 η ωρα το βραδυ...αν παρατηρεις...αλλα μπορει να τυχει να θελω να ρωτησω κατι που με καιει οποτε μπαινω για να κανω την ερωτηση μου εφοσον εχω ανοιχτο τον υπολογιστη ολη μερα επειδη κατεβαζω ταινιες...αυτο δεν σημαινει οτι λεω αρλουμπες οτι διαβαζω ενω δεν το κανω...δεν ειμαι κανα κομπλεξικο πιστεψε με ;)δεν το λεω για να το παιξω εξυπνη...διαβαζω τοσο..αυτο το κακο ειχα απο μικρη...διαβαζα πολυ για να μαθω 5 πραματα...χθες εκανα π.χ 4 ωρες για 20 σελ ιστοριας νεωτερης...δεν με τιμαει αυτο..μακαρι να διαβαζα λιγοτερο αλλα αυτος ειναι ο δικος μου ρυθμος και γι αυτο γκρινιαζω.
Vania,εχεις μια αφοπλιστικη ειλικρινεια! μπραβο σου. λιγοι θα ελεγαν οτι για να διαβασουν 20 σελ ιστοριας κανουν 4 ωρες. αυτος ειναι ο ρυθμος σου.πιστευω οτι θα πας καλα.Στρατιωτης ειχα υπηρετησει στα τεθωρακισμενα στην Κρητη,οποτε ξερω οτι ειναι υπεροχο νησι. τα ειχα και με μια απ'το Ρεθυμνο.......ομορφα περασα. (τι μου θυμησες!)