0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: louiza στις Οκτωβρίου 15, 2008, 09:21:44 pmΠάντως, με παιδιά που μιλάμε, μεγάλη αθυμία. Κανείς από τους γνωστούς μου δε θέλει να δώσει. Γνώμη μου είναι ότι το ποσοστό αποχής θα είναι μεγάλο και πολλοί οι αδιάβαστοι. Δεν ξέρω, μόνο να βλέπεις τον αριθμό των θέσεων με τι κουράγιο να διαβάσεις.Θα συμφωνήσω. Αλλά κράτα και μια επιφύλαξη γιατί μου είχε πει κάποτε μια γνωστή ότι δε διάβασε καθόλου και είχε γράψει κάτι 70αρια.... και ότι αυτά τα έγραψε επειδή είναι πολύ έξυπνη
Πάντως, με παιδιά που μιλάμε, μεγάλη αθυμία. Κανείς από τους γνωστούς μου δε θέλει να δώσει. Γνώμη μου είναι ότι το ποσοστό αποχής θα είναι μεγάλο και πολλοί οι αδιάβαστοι. Δεν ξέρω, μόνο να βλέπεις τον αριθμό των θέσεων με τι κουράγιο να διαβάσεις.
Εκεί που λέω "καλά πάς" διαβάζω ένα μάθημα και μπλοκάρω..π.χ. ιστορία.. Είπα : θα διαβάσω μόνο τα νέα σχολικά (τα παλιά δεν τα έχω) και αν μείνει χρόνος, κάτι άλλο..έλα όμως που δυσκολεύομαι ακόμη και σ'αυτά..Από Δευτέρα επιστρέφω στη δουλειά μετά από σχεδόν 15 μέρες και άντε πάλι το άγχος πότε θα διαβάσω το ένα, πότε το άλλο, τί μου λείπει από εδώ, τί πρέπει να πάρω από εκεί..
Χειρότερος συνδυασμός! Θα με πάρεις και μένα μαζί σου?