0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και για όσους θέλουν να δουν και μία άλλη πραγματικότητα διαφορετική από αυτή του asepius maniophycosis ή ό,τι άλλο, αξίζει μια ματιά σε μία είδηση από τα Νέα που είδα προ ολίγου στο alfavita: "εξπρές του μεσονυκτίου για Έλληνα καθηγητή" .
Παράθεση από: louiza στις Οκτωβρίου 15, 2008, 09:21:44 pmΠάντως, με παιδιά που μιλάμε, μεγάλη αθυμία. Κανείς από τους γνωστούς μου δε θέλει να δώσει. Γνώμη μου είναι ότι το ποσοστό αποχής θα είναι μεγάλο και πολλοί οι αδιάβαστοι. Δεν ξέρω, μόνο να βλέπεις τον αριθμό των θέσεων με τι κουράγιο να διαβάσεις.Θα συμφωνήσω. Αλλά κράτα και μια επιφύλαξη γιατί μου είχε πει κάποτε μια γνωστή ότι δε διάβασε καθόλου και είχε γράψει κάτι 70αρια.... και ότι αυτά τα έγραψε επειδή είναι πολύ έξυπνη
Πάντως, με παιδιά που μιλάμε, μεγάλη αθυμία. Κανείς από τους γνωστούς μου δε θέλει να δώσει. Γνώμη μου είναι ότι το ποσοστό αποχής θα είναι μεγάλο και πολλοί οι αδιάβαστοι. Δεν ξέρω, μόνο να βλέπεις τον αριθμό των θέσεων με τι κουράγιο να διαβάσεις.
καλημερα!!!εγω σημερα κανω αποχη...δεν μπορω να διαβασω...ξυπνησα νωρις για ιδιαιτερα και τωρα θα κατεβω στα μαγαζια!!αυριο εχουμε δουλειες στο σπιτι οποτε την δευτερα θα τελειωσω την αντιγονη επιτελους!!!