0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν υπάρχει περίπτωση να δώσουμε το Δεκέμβρη παιδιά...μην αγχώνεστε.Ακούστε κι ένα "ανέκδοτο" που μου το είπε μια φίλη μου νυμφομανής: Ο διαγωνισμός μοιάζει με την πρόταση γάμου.Όλοι τον περιμένουμε με αγωνία και τρέμουμε μήπως μας πιάσει απροετοίμαστους...Ε μα ...(και οι ορκισμένοι-ες εργένηδες-ισσες μη βιαστείτε να το σνομπάρετε όπως έκανα εγώ...όταν το καλοσκέφτηκα κατά βάθος είναι πολύ αληθινό...)
θα αρχίσω να περιφέρομαι έως ότου βρω τους πρώτους που θα μου απαντήσουν ότι ο μόνος Σολωμός που ξέρουν είναι το ψάρι (δε θα είναι και δύσκολο). Λοιπόν, θα καθίσω μαζί τους όσο χρειαστεί μέχρι να επανέλθω στην πραγματικότητα .
Παράθεση από: louiza στις Οκτωβρίου 31, 2008, 05:41:09 pm θα αρχίσω να περιφέρομαι έως ότου βρω τους πρώτους που θα μου απαντήσουν ότι ο μόνος Σολωμός που ξέρουν είναι το ψάρι (δε θα είναι και δύσκολο). Λοιπόν, θα καθίσω μαζί τους όσο χρειαστεί μέχρι να επανέλθω στην πραγματικότητα . Πολύ καλό, έγραψες!! Μπορώ να το κλέψω και να το λέω κι εγώ;
Μετά από τόση ποίηση και φιλοσοφία που έχω διαβάσει ... μέχρι να επανέλθω στην πραγματικότητα και δω κανένα φυσιολογικό όνειρο. Έχει κάνει παρέλαση στα όνειρα μου όλη η αφρόκρεμα των ελληνικών γραμμάτων!!!!! .