0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κι ένα άλλο ωραίο. Στο τμήμα είχαμε και μια μαθήτρια λίγο "έξαλλη", κατάξανθο μαλλί, φορούσε κάτι ολόσωμες κολλητές φόρμες.... και μια μέρα πλησιάζει τον ιδιοκτήτη του φροντιστηρίου ο γκαραζιέρης από ένα παραδίπλα συνεργείο αυτοκινήτων και του λέει "Πες μου, πόσα θέλεις να γραφτώ σ' αυτό τμήμα; με έχει τρελάνει το γκομενάκι.."
Αυτό το τμήμα πάντως ήταν φοβερό. Μια μέρα που έλειπαν όλα τα αγόρια από το μάθημα (μάλλον συνεννοημένη κοπάνα, δεν μπορώ να φανταστώ τέτοια σύμπτωση) μια μαθήτρια με ρωτησε τη γνώμη μου για τις ... προγαμιαίες σχέσεις!!! Αυτά παθαίνεις όταν κάνεις έκθεση!! Κι ένα άλλο ωραίο. Στο τμήμα είχαμε και μια μαθήτρια λίγο "έξαλλη", κατάξανθο μαλλί, φορούσε κάτι ολόσωμες κολλητές φόρμες.... και μια μέρα πλησιάζει τον ιδιοκτήτη του φροντιστηρίου ο γκαραζιέρης από ένα παραδίπλα συνεργείο αυτοκινήτων και του λέει "Πες μου, πόσα θέλεις να γραφτώ σ' αυτό τμήμα; με έχει τρελάνει το γκομενάκι.."
συμφωνω, ειδικα αυτο το ψυγειο με εχει καταστρεψει...........αντε να τελειωσει να χασω κανενα κιλο γιατι δεν παει αλλο......