0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: panos01 στις Δεκεμβρίου 18, 2008, 10:39:18 pmΠαράθεση από: Syllas στις Δεκεμβρίου 18, 2008, 10:34:06 pmΔέν έχεις καθόλου μα καθόλου άδικο. Μία ερώτηση: διορίστηκες με ασεπ;Nαι με ΑΣΕΠ. Και όπως είχα γράψειι έγραψα στον διαγωνισμό με σκόρπιο διάβασμα από έντυπα, βοηθήματα των 50 σελίδων. Έτυχε λοιπόν και "έπιασα" πόντους. Η τύχη ήταν μαζί μου. Τις 2 προηγούμενες φορές διαβαζα πανεπιστημιακά και η βαθμολογία ήταν κάτω του μετρίου. Σ αυτή τη χώρα μόνο αν είσαι ζαμανφουτίστας προχωράς....Σε ρώτησα γιατί ήθελα να σου πω ότι πράγματι η συνταγή σου είναι καλή, με την προϋπόθεση ότι μία άλλη φορά πριν έχεις κάνει γερό διάβασμα. Δηλαδή με την πρώτη φορά χαλαρά είναι λίγο δύσκολα. Εγώ την προηγούμενη δεν διορίστηκα για 0.30 μόρια και πολύ περισ΄σοτερο γι' αυτό θεωρώ την τύχη καθοριστικό παράγοντα. Γι' αυτό και τώρα προσπαθώ να ακολουθώ τη συνταγή σου, δεν ξέρω πόσο τα έχω καταφέρει βέβαια. Οι θεολόγοι βέβαια έχουν κάπως πιο ελεγχόμεη βιβλιογραφία, αλλά οι αναλογίες είναι για κλάματα.
Παράθεση από: Syllas στις Δεκεμβρίου 18, 2008, 10:34:06 pmΔέν έχεις καθόλου μα καθόλου άδικο. Μία ερώτηση: διορίστηκες με ασεπ;Nαι με ΑΣΕΠ. Και όπως είχα γράψειι έγραψα στον διαγωνισμό με σκόρπιο διάβασμα από έντυπα, βοηθήματα των 50 σελίδων. Έτυχε λοιπόν και "έπιασα" πόντους. Η τύχη ήταν μαζί μου. Τις 2 προηγούμενες φορές διαβαζα πανεπιστημιακά και η βαθμολογία ήταν κάτω του μετρίου. Σ αυτή τη χώρα μόνο αν είσαι ζαμανφουτίστας προχωράς....
Δέν έχεις καθόλου μα καθόλου άδικο. Μία ερώτηση: διορίστηκες με ασεπ;
Παράθεση από: marion στις Δεκεμβρίου 18, 2008, 10:47:10 pmΠαράθεση από: panos01 στις Δεκεμβρίου 18, 2008, 10:39:18 pmΠαράθεση από: Syllas στις Δεκεμβρίου 18, 2008, 10:34:06 pmΔέν έχεις καθόλου μα καθόλου άδικο. Μία ερώτηση: διορίστηκες με ασεπ;Nαι με ΑΣΕΠ. Και όπως είχα γράψειι έγραψα στον διαγωνισμό με σκόρπιο διάβασμα από έντυπα, βοηθήματα των 50 σελίδων. Έτυχε λοιπόν και "έπιασα" πόντους. Η τύχη ήταν μαζί μου. Τις 2 προηγούμενες φορές διαβαζα πανεπιστημιακά και η βαθμολογία ήταν κάτω του μετρίου. Σ αυτή τη χώρα μόνο αν είσαι ζαμανφουτίστας προχωράς....Πάνο, είσαι ΠΕ02;ΠΕ01. Σε μας τα πράγματα είναι πιο βατά και η λεγόμενη ΄"ύλη" πιο ελεγχόμενη.΄Πιστεύω πως πρέπει όλοι να κινητοποιηθούμε, να κάνουμε κάτι και να απαιτήσουμε την κατάργηση του διαγωνισμού
Παράθεση από: panos01 στις Δεκεμβρίου 18, 2008, 10:39:18 pmΠαράθεση από: Syllas στις Δεκεμβρίου 18, 2008, 10:34:06 pmΔέν έχεις καθόλου μα καθόλου άδικο. Μία ερώτηση: διορίστηκες με ασεπ;Nαι με ΑΣΕΠ. Και όπως είχα γράψειι έγραψα στον διαγωνισμό με σκόρπιο διάβασμα από έντυπα, βοηθήματα των 50 σελίδων. Έτυχε λοιπόν και "έπιασα" πόντους. Η τύχη ήταν μαζί μου. Τις 2 προηγούμενες φορές διαβαζα πανεπιστημιακά και η βαθμολογία ήταν κάτω του μετρίου. Σ αυτή τη χώρα μόνο αν είσαι ζαμανφουτίστας προχωράς....Πάνο, είσαι ΠΕ02;
olgalia,θα σου ελεγα καλυτερα να μην την πας για στειρωση την καημενη τη γατα! Ειναι στη φυση της να ειναι ..πως να το πω... πως να το πω... "αλανιαρα". Αν την στειρωσεις πας εναντια στη φυση της και η γατα θα γινει τετραπαχη ασε που ενδεχεται να γινει και μουροχαβλη... βλεπε Καστρατο και Λουκρητια!!! Αστην την γατουλα να ειναι μια Λουκρητια. Σου μιλαω απο προσωπικη πειρα... ειχα κι εγω μια γατα τη Ριρη (μου την σκοτωσαν).Θα την πηγαινα για στειρωση αλλα τελευταια στιγμη τη λυπηθηκα κι αντι για αυτο της εκανα ενα ωραιοτατο και χρησιμοτατο εμβολιο ωστε να ειναι και η ιδια και εμεις ασφαλεις!!!Τα γατάκια που γεννιουνται ειναι οντως ενα προβλημα, αλλα μπορεις να τα χαριζεις ή να τα δινεις καπου που θα τα φροντισουν , αλλωστε δεν ειναι σκυλια ... οι γατες φευγουν κι απο μονες τους.Συγνωμη για την εκτενη μου απαντηση η οποια ειναι ασχετη με εκπαιδευτικα και ασεπικα θεματα.Αλλα οφειλα να απαντησω...
Τα τελευταία νέα από alfavita είναι ότι μάλλον προσανατολίζονται για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού των προκηρύξεων 2Π και 3Π το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιανουαρίου και ότι θα φροντίσουν να επισπεύσουν τη βαθμολόγηση των γραπτών. Λέτε, συνεπεία της καθυστέρησης να αυξηθούν οι πολλαπλής και σε α.ε. πιθανότατα και στο μάθημα της ειδ. διδακτικής, προκειμένου να διευκολυνθούν ως προς τη γρήγορη έκδοση αποτελεσμάτων;