0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά καλές γιορτές σε όλους, εμένα τα κουράγια μου δεν πάνε καθόλου καλά. νομίζω ότι θα πάει χαμένος όλος ο κόπος και ο αγώνας που έκανα. Δεν έχω μυαλό να διαβάσω, δεν μπορώ ούτε να το σκέφτομαι. Θέλω να καθίσω με τα παιδιά μου και να τα χαρώ, γιατί τα είχα αληθινά παραμελήσει το τελευταίο διάστημα.Νομίζω ότι εξάντλησα τα όρια μου και σχεδόν έχω παραδώσει τα όπλα.
παιδιά, μια απο τα ιδια......αισθανομαι σαν ροδα που εχει κλαταρει..........ολη την ημερα καθομαι με τις πιτζάμες και δεν κανω τιποτε....ουτε διαβασμα, ουτε τιποτα.........
Α! και κάτι άλλο, για να γελάσουμε.Άκουσα χθεσ στην τηλεόραση ότι οι χρηματιστές στην Αγγλία, λόγω της οικονομικής κρίσης αλλάζουν επαγγελματικό προσανατολισμό και στρέφονται προς την εκπαίδευση, για να εργαστούν ωσ δάσκαλοι. Αυτό δε, γίνεται με μια απλή αίτηση στο Υπουργείο Παιδείας και ο πρώτος τους μισθός είναι 3000 ευρώ. Μερικοί μάλιστα έλεγαν ότι τα χρήματα δεν είναι πολλά αλλά αυτή η αλλαγή θα τους προσφέρει μια τουλάχιστον επαγγελματική και οικονομική ασφάλεια.
Παράθεση από: ΤΕΤΑ στις Δεκεμβρίου 30, 2008, 10:13:08 amΑ! και κάτι άλλο, για να γελάσουμε.Άκουσα χθεσ στην τηλεόραση ότι οι χρηματιστές στην Αγγλία, λόγω της οικονομικής κρίσης αλλάζουν επαγγελματικό προσανατολισμό και στρέφονται προς την εκπαίδευση, για να εργαστούν ωσ δάσκαλοι. Αυτό δε, γίνεται με μια απλή αίτηση στο Υπουργείο Παιδείας και ο πρώτος τους μισθός είναι 3000 ευρώ. Μερικοί μάλιστα έλεγαν ότι τα χρήματα δεν είναι πολλά αλλά αυτή η αλλαγή θα τους προσφέρει μια τουλάχιστον επαγγελματική και οικονομική ασφάλεια. Χα ανέκδοτο.....ωραίο!