PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Αδιόριστοι Εκπαιδευτικοί
Πίνακες αναπληρωτών - Εξετάσεις ΑΣΕΠ
Κλάδος ΠΕ02 Φιλολόγων
(Συντονιστές:
Pixie
,
MARKOS
,
AntreaEirini
)
Πώς πάνε τα «κουράγια» σας;;;...
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
105
106
107
108
109
...
135
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Πώς πάνε τα «κουράγια» σας;;;... (Αναγνώστηκε 281028 φορές)
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
LK
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
ΠΕ 02 και ΠΕ80
Απ: Πώς πάνε τα «κουράγια» σας;;;...
«
Απάντηση #1484 στις:
Ιανουαρίου 15, 2009, 01:44:17 pm »
Tweet
Άσχετο με τα παραπάνω, αλλά θα το πω. Συμμετέχοντας σε αυτό το φόρουμ βοηθήθηκα πολύ και διάβασα περισσότερο, λειτουργώντας ασυνείδητα ανταγωνιστικά.
Καταγράφηκε
Μονάχα η πραγματικότητα μπορεί να μας μάθει πώς την πραγματικότητα ν’ αλλάξουμε
Μ. Μπρεχτ
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 02:27:33 »
Ίρμα
Έμπειρο μέλος
«
Απάντηση #1485 στις:
Ιανουαρίου 15, 2009, 02:22:03 pm »
Μάρκο, δε ρώτησα εγώ αν πρέπει ή όχι να ακυρώσω μαθήματα. εγώ απάντησα σε προηγούμενη ερώτηση λέγοντας ότι θα ακυρώσω μόνο τα μαθήματα του Σαββάτου και της Κυριακής (αναγκαστικά, αφού δεν είμαι διυπόστατη). Μάλιστα ένα από τα μαθήματα που έχω το Σάββατο το πρωι θα το κάνω την Κυριακή το απόγευμα. Όσον αφορά το άλλο που λές, συμφωνώ απόλυτα ότι είναι υπερβολικό να ακυρώσεις τα μαθήματα μιας ολόκληρης εβδομάδας, πραγματικά είναι αντιεπαγγελματικό. Σκεφτείτε όμωσ ότι την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου είναι η αργία των Τριών Ιεραρχών κι έτσι εγώ τουλάχιστον δε θα κάνω καθόλου με το Γυμνάσιο, Α' και
Καταγράφηκε
MARKOS
Moderator
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
Ο ΡΟΜΠΕΝ
«
Απάντηση #1486 στις:
Ιανουαρίου 15, 2009, 03:06:05 pm »
συγγνωμη ΤΕΤΑ, δεν ειχα διαβασει τα προηγουμενα μνμτα. νομιζα οτι ρωτουσες εσυ. ΟΚ.δεν εχει σημασια αυτο ηταν γενικα για ολους οσοι ασχολουνται και εχουν ιδιαιτερα αυτες τις μερες.
κουραγιο λοιπον και καλη επιτυχια.
LK θα ελεγα (δεν μου αρεσει η λεξει συμβουλευω) να δεις πρωτα πως θα πας εσυ στο διαγωνισμο και οχι πως θα πανε οι αλλοι. δες τι βαθμολογια συγκενρωνεις,που πηγες καλυτερα, που νομιζεις οτι αδικηθηκες, αν,...... και μετα αποφασισεις το τι θα κανεις.
μακαρι να μη χρειαστει να ξαναδωσεις γαιτι ξερω απ΄τα λεγομενα σου εδω οτι εχεις οικογενεια και παραλληλα κανεις μαθηματα και παρακολουθεις κι αλλη σχολη!!!!
σου ευχομαι μεσα απ'τη καρδια μου καλη επιτυχια,καλη τυχη.
μη βαζεις ποτε στο περιθωρειο κατι που σου αρεσει να κανεις,οσο σκληρα κι αν χρειαστει να πολεμησεις.
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ
Καταγράφηκε
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο
LK
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
ΠΕ 02 και ΠΕ80
«
Απάντηση #1487 στις:
Ιανουαρίου 15, 2009, 03:53:39 pm »
Ευχαριστώ, Μάρκο! Πάνω-κάτω καταλαβαίνεις το στυλ διαβάσματος των τακτικών μελών. Σίγουρα πρέπει να κοιτάμε τι κάνουμε εμείς πρώτα.
Καταγράφηκε
Μ. Μπρεχτ
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 02:27:33 »
MARKOS
Moderator
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
Ο ΡΟΜΠΕΝ
«
Απάντηση #1488 στις:
Ιανουαρίου 15, 2009, 04:08:47 pm »
Ολους παντα μας βοηθαει αυτο το φορουμ,που ειναι ενα απ'τα καλυτερα στο "ειδος" του (υπαρχουν βεβαια και καποιες υπερβολες αλλα αυτες δεν επηρεαζουν το "στυλ" του φορουμ)
υπαρχουν παρα πολυ καλα και σωστα μελη σ'αυτο, και αυτο ειναι που κανει τη διαφορα.αλλιως θα ειχαμε ολοι αποχωρησει....και το φορουμ θα ...ερημωνε!
Καταγράφηκε
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο
dora2008
Προχωρημένο μέλος
.."μην κλέβεις κλέφτη, μην κλέβεις κλέφτη.."
«
Απάντηση #1489 στις:
Ιανουαρίου 15, 2009, 09:01:02 pm »
μια πάνω, μια κάτω... μαζί με την κυκλοθυμία μου συμπαρασύρεται και η όρεξή μου για διάβασμα, και η γενικότερη αισιόδοξη / σκεπτικιστική στάση μου απέναντι σ΄ αυτό το διαγωνισμό.. Πότε θα βρω το πολυπόθητο αριστοτελικό μέτρο?
Καταγράφηκε
τρεις λαλούν κι οι υπόλοιποι χορεύουν
N.Π.
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #1490 στις:
Ιανουαρίου 15, 2009, 09:28:11 pm »
Θέλω να πώ ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας, γιατί με βοηθήσατε πάρα πολύ όλο αυτό το διάστημα..Ειδικά στην αρχή, που ήμουν εντελώς "χαμένη" βρέθηκαν άτομα να με βοηθήσουν και να μου στείλουν υλικό για να ξεκινήσω, χωρίς να το ζητήσω και χωρίς να το σκεφτούν ανταγωνιστικά..Σκεφτόμουν ότι σε 15 μέρες θα τελειώσει αυτή η δοκιμασία και ο καθένας μας θα συνεχίσει τη ζωή του, αλλά πραγματικά την χάρηκα αυτήν την πορεία έως εδώ..Το ταξίδι για την Ιθάκη, έχει σημασία τελικά..Ελπίζω να καταφέρω να είμαι στους επιτυχόντες, γιατί αλλιώς θα το σκεφτώ πάρα πολύ να ξαναδώσω..Δεν έχω διαβάσει όσο θα μπορούσα, ποτέ βέβαια δεν διάβαζα αρκετά..Εύχομαι σε όλους όσους προσπάθησαν αρκετά και στερήθηκαν πολλά πράγματα, να καταφέρουν να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους..Σας ευχαριστώ όλους!
Καταγράφηκε
Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το χτές...μπορούμε όμως να αλλάξουμε το αύριο...
non-stop
Πλήρες μέλος
Φύλο:
hellooooo!!!
«
Απάντηση #1491 στις:
Ιανουαρίου 15, 2009, 10:02:38 pm »
Αν και είμαι πολύ λίγο σε αυτό το forum μπορώ να πω ότι με βοήθησε κι εμένα κυρίως να καταλάβω ότι είμαι άσχετη σε μερικά θέματα κι έτσι να αναγκαστώ να διαβάσω περισσότερο... επιτυχία σε όλους
Καταγράφηκε
fotini.1981
Προχωρημένο μέλος
«
Απάντηση #1492 στις:
Ιανουαρίου 16, 2009, 10:43:52 am »
καλημέρα. σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Καταγράφηκε
άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα να σου χαλάνε τ' όνειρο και συ να τους αφήνεις...
bikini
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
Έχε ελπίδα... ΠΕ02
«
Απάντηση #1493 στις:
Ιανουαρίου 16, 2009, 06:17:07 pm »
Ούσα αναπληρώτρια φιλόλογος με 140 μαθητές, εκ των οποίων τα 45 διδάσκονται έκθεση και τα 15 αρχαία κατεύθυνσης, και λαμβάνοντας υπόψη ότι τι 4μηνο τελείωσε και πρέπει πριν τον ΑΣΕΠ να παραδώσω βαθμολογία, ό, τι διάβασα για ΑΣΕΠ το καλοκαίρι και πριν τα Χριστούγεννα δίαβασα... Δεν έχω κουράγιο να ξαπαπιάσω οτιδήποτε αφορά το διαγωνισμό...
Ο Θεός είναι μεγάλος, συνυπολογίζοντας και τον παράγοντα "τύχη"...
Καλή μου επιτυχία!...
Καταγράφηκε
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από
1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._
Μαύρη
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
Εγώ πότε θα γίνω αναπληρώτρια?
«
Απάντηση #1494 στις:
Ιανουαρίου 16, 2009, 11:04:57 pm »
Πάντως εγώ ρε παιδιά είμαι στα "down" μου....δουλευω πολλες ωρες και δεν προλαβαινω να διαβασω..το εννοώ..εδωσα ενα σωρο λεφτα στα αεροπορικά...θελω να σας πω ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που τις περισσότερες φορες που ειμαι μονη μου εχω εσας για παρεα....που μου απαντάτε αν θεσω κάποια ερώτηση, γενικως σας αισθάνομαι πολύ κοντά μου....πασχισαμε να μπουμε στο πανεπιστημιο, μπηκαμε τελικά, και τωρα ξανα στις εξετασεις και στην αγωνια....δεν ξερω...πραγματικά δεν ξέρω...όπως και να χει καλη μας επιτυχια, κουραγιο .....
Καταγράφηκε
iridax
Νέο μέλος
«
Απάντηση #1495 στις:
Ιανουαρίου 17, 2009, 12:11:05 am »
Καλά μην αρχίσω εγώ και λέω ότι ευχαριστώ πολύ κτλ αν και δεν στέλνω πολλά μνμ σας παρακολουθώ όλους είναι συγκεκριμένα άτομα που κρατούν το forum και μόνο ανταγωνιστικά δεν το βλέπουν.Εγώ όσες φορές αν χρειάστηκα κάτι όλα τα παιδιά φρόντισαν να με βοηθήσουν.Και α
αν καμιά παραφερόμαστε dr Michael μην μας φωνάζετε γιατί το forum των ΠΕΟ2 είναι το πιο ζωντανό και δημοφιλές και είμαστε και φιλόλογοι.Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους!Ας επικρατήσει η αξιοκρατία τουλάχιστον στις 31 Ιανουαρίου.!!!!!!!!
Καταγράφηκε
LK
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
ΠΕ 02 και ΠΕ80
«
Απάντηση #1496 στις:
Ιανουαρίου 17, 2009, 08:29:27 am »
Τι γίνεται, βρε παιδιά; Τα μηνύματά σας μοιάζουν σα να πρόκειται να μην τα ξαναπούμε. Μέχρι το καλοκαίρι εδώ θα είμαστε να συζητάμε πότε για τις σωστές απαντήσεις, πότε για τους βαθμούς που θα πάρουμε, ποτε για τα αποτελέσματα. Έχουμε δρόμο!
Καταγράφηκε
Μ. Μπρεχτ
N.Π.
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #1497 στις:
Ιανουαρίου 17, 2009, 01:45:44 pm »
Φυσικά και θα είμαστε εδώ..
Δεν νομίζω όμως ότι θα μπορέσω μετά να μπώ στη διαδικασία να δώ τις σωστές απαντήσεις στα διάφορα θέματα που θα ανοιχθούν εδώ, ..Θα αγχωθώ περισσότερο..
Καταγράφηκε
Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το χτές...μπορούμε όμως να αλλάξουμε το αύριο...
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
105
106
107
108
109
...
135
Πάνω