0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
είδε κανείς καμιά καλή ταινία (σινεμά όχι dvd) να μας τη συστήσει, μήπως και ξελαμπικάρουμε;
Παράθεση από: DOG στις Ιανουαρίου 17, 2009, 06:59:56 pmΠαράθεση από: N.Π. στις Ιανουαρίου 17, 2009, 05:57:03 pmΤί πρέπει να γράφουμε στο θέμα "Πώς πάνε τα κουράγια σας"? Υπάρχει συγκεκριμένη "ύλη"? συμφωνω απολυτα Ν.Π. .....υποτιθεται οτι το θεμα ειναι καπως ελευθερο κ δεν καλυπτει μονο τις φρασεις <καλα ειμαι,δεν την παλευω αλλο κτλ..τελοσπαντων.....εξαλλου σε ποιο θεμα μπορει η κοπελα να ρωτησει αν επιτρεπονται φαγωσιμα...η να ανοιξει ολοκληρο θεμα γι αυτο?ισως θα μπορουσε να υπαρχει κ ενα θεμα χωρις ουσιαστικο θεμα,για οτι κατσει΄κ σε σενα νικη!! Καλή επιτυχία σου εύχομαι!
Παράθεση από: N.Π. στις Ιανουαρίου 17, 2009, 05:57:03 pmΤί πρέπει να γράφουμε στο θέμα "Πώς πάνε τα κουράγια σας"? Υπάρχει συγκεκριμένη "ύλη"? συμφωνω απολυτα Ν.Π. .....υποτιθεται οτι το θεμα ειναι καπως ελευθερο κ δεν καλυπτει μονο τις φρασεις <καλα ειμαι,δεν την παλευω αλλο κτλ..τελοσπαντων.....εξαλλου σε ποιο θεμα μπορει η κοπελα να ρωτησει αν επιτρεπονται φαγωσιμα...η να ανοιξει ολοκληρο θεμα γι αυτο?ισως θα μπορουσε να υπαρχει κ ενα θεμα χωρις ουσιαστικο θεμα,για οτι κατσει
Τί πρέπει να γράφουμε στο θέμα "Πώς πάνε τα κουράγια σας"? Υπάρχει συγκεκριμένη "ύλη"?
Εγώ πάλι υποφέρω...Κάνω επανάληψη και τα περισσότερα δεν τα θυμάμαιΑνυπομονώ να τελειώσουν όλα αυτα...
Παράθεση από: πε04.04 στις Ιανουαρίου 18, 2009, 11:11:17 pmΕγώ πάλι υποφέρω...Κάνω επανάληψη και τα περισσότερα δεν τα θυμάμαιΑνυπομονώ να τελειώσουν όλα αυτα...Θα τα θυμηθείς όταν έρθει ώρα, συνάδελφε φυσικέ (νομίζω). Επειδή οι ερωτήσεις είναι πολλαπλής να ξέρεις ότι αρκεί να συγκεντρωθείς και, αν το έχεις διαβάσει, θα το θυμηθείς, είναι σίγουρο. Το θ΄μα είναι να το έχεις διαβάσει.