0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: N.Π. στις Ιανουαρίου 17, 2009, 08:53:26 pmΠαράθεση από: DOG στις Ιανουαρίου 17, 2009, 06:59:56 pmΠαράθεση από: N.Π. στις Ιανουαρίου 17, 2009, 05:57:03 pmΤί πρέπει να γράφουμε στο θέμα "Πώς πάνε τα κουράγια σας"? Υπάρχει συγκεκριμένη "ύλη"? συμφωνω απολυτα Ν.Π. .....υποτιθεται οτι το θεμα ειναι καπως ελευθερο κ δεν καλυπτει μονο τις φρασεις <καλα ειμαι,δεν την παλευω αλλο κτλ..τελοσπαντων.....εξαλλου σε ποιο θεμα μπορει η κοπελα να ρωτησει αν επιτρεπονται φαγωσιμα...η να ανοιξει ολοκληρο θεμα γι αυτο?ισως θα μπορουσε να υπαρχει κ ενα θεμα χωρις ουσιαστικο θεμα,για οτι κατσει΄κ σε σενα νικη!! Καλή επιτυχία σου εύχομαι!Καλημέρα συνάδελφοι. 'Εγινα πρόσφατα μέλος αν και σας παρακολουθώ αρκετό καιρό. Θελώ να σας ευχαριστήσω για όλες τις πληροφορίες και τις συμβουλές αναφορικά με το κλάδο των φιλολόγων. Πραγματικά με βοηθάτε καθημερινά να μη χάνω το κουράγιο μου..όταν ανακάλυψα τη σελίδα σας πραγματικά έμεινα έκπληκτη..αυτό το συναίσθημα ότι δεν είσαι μόνος σε όλη αυτή τη προσπάθεια..είναι στιγμές που μου περνάει από το μυαλό να τα παρατήσω...η κουραση τους τελευταίιους μήνες δε παλεύεται..και απλά παρακολουθώ και σκέφτομαι όλους εσάς και παίρνω απίστευτο κουράγιο..καλή επιτυχία σε όλους..
Παράθεση από: DOG στις Ιανουαρίου 17, 2009, 06:59:56 pmΠαράθεση από: N.Π. στις Ιανουαρίου 17, 2009, 05:57:03 pmΤί πρέπει να γράφουμε στο θέμα "Πώς πάνε τα κουράγια σας"? Υπάρχει συγκεκριμένη "ύλη"? συμφωνω απολυτα Ν.Π. .....υποτιθεται οτι το θεμα ειναι καπως ελευθερο κ δεν καλυπτει μονο τις φρασεις <καλα ειμαι,δεν την παλευω αλλο κτλ..τελοσπαντων.....εξαλλου σε ποιο θεμα μπορει η κοπελα να ρωτησει αν επιτρεπονται φαγωσιμα...η να ανοιξει ολοκληρο θεμα γι αυτο?ισως θα μπορουσε να υπαρχει κ ενα θεμα χωρις ουσιαστικο θεμα,για οτι κατσει΄κ σε σενα νικη!! Καλή επιτυχία σου εύχομαι!Καλημέρα συνάδελφοι. 'Εγινα πρόσφατα μέλος αν και σας παρακολουθώ αρκετό καιρό. Θελώ να σας ευχαριστήσω για όλες τις πληροφορίες και τις συμβουλές αναφορικά με το κλάδο των φιλολόγων. Πραγματικά με βοηθάτε καθημερινά να μη χάνω το κουράγιο μου..όταν ανακάλυψα τη σελίδα σας πραγματικά έμεινα έκπληκτη..αυτό το συναίσθημα ότι δεν είσαι μόνος σε όλη αυτή τη προσπάθεια..είναι στιγμές που μου περνάει από το μυαλό να τα παρατήσω...η κουραση τους τελευταίιους μήνες δε παλεύεται..και απλά παρακολουθώ και σκέφτομαι όλους εσάς και παίρνω απίστευτο κουράγιο..καλή επιτυχία σε όλους..
Παράθεση από: N.Π. στις Ιανουαρίου 17, 2009, 05:57:03 pmΤί πρέπει να γράφουμε στο θέμα "Πώς πάνε τα κουράγια σας"? Υπάρχει συγκεκριμένη "ύλη"? συμφωνω απολυτα Ν.Π. .....υποτιθεται οτι το θεμα ειναι καπως ελευθερο κ δεν καλυπτει μονο τις φρασεις <καλα ειμαι,δεν την παλευω αλλο κτλ..τελοσπαντων.....εξαλλου σε ποιο θεμα μπορει η κοπελα να ρωτησει αν επιτρεπονται φαγωσιμα...η να ανοιξει ολοκληρο θεμα γι αυτο?ισως θα μπορουσε να υπαρχει κ ενα θεμα χωρις ουσιαστικο θεμα,για οτι κατσει
Τί πρέπει να γράφουμε στο θέμα "Πώς πάνε τα κουράγια σας"? Υπάρχει συγκεκριμένη "ύλη"?
εμενα,παιδια, εκεινο που μου κανει τρομερη εντυπωση και δεν μπορω να το εξηγησω με τιποτα ειναι το γεγονος οτι ΟΛΟΙ αρνηστε σχεδον πεισματικα να βγειτε εξω για ενα καφεδακι εστω και 1 φορα την εβδομαδα μη τυχει και κατι σας ξεφυγει στην υλη και απ'την αλλη ΟΛΟΙ περιφερεστε στο σπιτι οπως λετε με ενα βιβλιο στο χερι χωρις να μπορειτε να συγκεντρωθειτε, ασκοπα,αδικα και ψυχολογικα πεσμενοι !!!τι παει να πει "θα αιστανθω ενοχες αν βγω" δηλ.και κλεισμενοι ερμητικα μεσα στο δωματιο μας σχεδον σαν "αποχωρειτες"απο τα εγκοσμια χωρις να προχωραει σωστα η υλη και με ενα βαρος στο στηθος λογω του αγχους, πιστευετε οτι ειναι ο,τι καλυτερο? εγω θα βγω και με τη παρεα σε λογικα πλαισια και θα κοιμηθω 8 ωρες και θα παω στη δουλεια και θα διαβασω 2-3 ωρες την ημερα.δεν ξερω, σε καλο να βγει και σε σας και σε μενα. καλη επιτυχια σε ολους.10 μερες πια εμειναν,κουραγιο,οπως κι αν την εχουμε δει.αγχωθηκα τωρα που ειπα 10 μερες....ας αναψω τσιγαρο να χαλαρωσω,γιατι βιβλιο δεν ανοιγω (θα με αγχωσει πιοτερο)ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
Παράθεση από: Μarkos στις Ιανουαρίου 21, 2009, 09:27:06 amεμενα,παιδια, εκεινο που μου κανει τρομερη εντυπωση και δεν μπορω να το εξηγησω με τιποτα ειναι το γεγονος οτι ΟΛΟΙ αρνηστε σχεδον πεισματικα να βγειτε εξω για ενα καφεδακι εστω και 1 φορα την εβδομαδα μη τυχει και κατι σας ξεφυγει στην υλη και απ'την αλλη ΟΛΟΙ περιφερεστε στο σπιτι οπως λετε με ενα βιβλιο στο χερι χωρις να μπορειτε να συγκεντρωθειτε, ασκοπα,αδικα και ψυχολογικα πεσμενοι !!!τι παει να πει "θα αιστανθω ενοχες αν βγω" δηλ.και κλεισμενοι ερμητικα μεσα στο δωματιο μας σχεδον σαν "αποχωρειτες"απο τα εγκοσμια χωρις να προχωραει σωστα η υλη και με ενα βαρος στο στηθος λογω του αγχους, πιστευετε οτι ειναι ο,τι καλυτερο? εγω θα βγω και με τη παρεα σε λογικα πλαισια και θα κοιμηθω 8 ωρες και θα παω στη δουλεια και θα διαβασω 2-3 ωρες την ημερα.δεν ξερω, σε καλο να βγει και σε σας και σε μενα. καλη επιτυχια σε ολους.10 μερες πια εμειναν,κουραγιο,οπως κι αν την εχουμε δει.αγχωθηκα τωρα που ειπα 10 μερες....ας αναψω τσιγαρο να χαλαρωσω,γιατι βιβλιο δεν ανοιγω (θα με αγχωσει πιοτερο)ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Μαρκο.......σε λατρευωωωωωωωωωωωωω
ντυσου προχειρα και βαλε το κραγιον σου.....
αντε εγω να το δεχτω οτι ειναι αγχολυτικο το σκοτεινο δωματιο. αν ομως το πω στους φιλους μας να παιξουμε αυτο το παιχνιδι, την ασπρη μπλουζα δεν θα τη γλυτωσω αφου κανεις τους δε δινει ασεπ, οποτε θα με κοιτανε απορημενοι οι ανθρωποι...