0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νομίζω ότι τώρα πια ο τίτλος θα έπρεπε να γράφει "Πώς πάει η υπομονή σας?"Εξακολουθώ να ξυπνάω με πονοκέφαλο...δυστυχώς... ο,τι διάβασα, διάβασα .Τωρα απλώς τα ξαναπερναω -όσα προλαβαίνω- και μετράω επίσης τις μέρες σαν φαντάρος... ονειρεύομαι το μεσημέρι της Κυριακής μετα τον διαγωνισμό , φαγητό, μετά "πατάτα" μπροστά στην τηλεόραση καιιιιι ύπνος!!! Κι από Δευτέρα - να είμαστε καλά- γυμναστήριο, βόλτες, ψώνια!!!Οσο για τα τεστ , κι εμενα με απογοητεύουν - οπότε δεν θα χαλάσω την ψυχική μου ηρεμια (όση μου απέμεινε) ... Ο,ΤΙ γράψω ..ΟΠΩΣ το γράψω κι αν θυμηθώ το γράψω!!!!Αντε γιατί με πιάνουν τα νεύρα μου ... είναι αυτή κατάσταση νέων ανθρώπων? Είπαμε επιστήμη επιστήμη, αλλά ελεοςςς με αυτη την πιεση!!! Εν τω μεταξυ έχω περάσει πια στο μυαλόμου την ιδέα ότι διαβάζω όχι για να περάσω σε διαγωνισμό, αλλά γιατι ΕΓΩ το θέλω , για μένα!! (Πάει έχω λαλήσει)
καλημερα...τα κουράγια...χάλια..κάθε μέρα ξυπνάω όλο και πιο κουρασμένος..σκεφτομαι γι'αυτό πεμπτη-παρασκευή να μην διαβάσω τπτ για να χαλαρώσει το μαυλό και να ταξινομηθεί η γνώση.....λέμε τώρα...λέτε να αποδώσει...το σκέφτεται κανείς άλλος έτσι?
να ρωτησω? γομα επιτρεπεται μονο στο προχειρο,λεει η ανακοινωση. τι να τη κανω ρε παιδια για το προχειρο τη γομα?επειτα σας το λεω και να το προσεξετε οσες θα φορεσετε γοβα στιλετο,επειδη τα κινητα θα ειναι στο πατωμα να προσεχετε που θα πατατε μη μου διαλυσετε το κινητο,γιατι μετα δεν θα μπορεσω να συγκεντρωθω στο γνωστικο....
και αντε αυτο να το αντεξω, αν ομως μου τυχει καμια επιτηριτρια διμετρη!! αντε να συγκεντρωθω....πιο πολυ με νοιαζει αυτο παρα τα θεματα.
Παράθεση από: zizoulis στις Ιανουαρίου 28, 2009, 12:23:44 pmΧωρις παρεξηγηση, αυτο που λετε το θεωρω "διαστροφη" ! Θα διαβάζω όταν μπορώ και έχω την διάθεση αρχικά..την ζωή μου θα την συνεχίσω κανονικά, εννοείται!
Χωρις παρεξηγηση, αυτο που λετε το θεωρω "διαστροφη" !