0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Nema στις Ιανουαρίου 29, 2009, 02:05:21 pmΑισθάνομαι ( χιχιχιχ Ρουβάς) αισθάνομαι λοιπόν ότι ετοιμάζομαι να πάω εκδρομή...κι όχι σε εξέταση .... είμαι μέσα στην τρελή χαρά χωρίς λόγο... τι έφαγες το μεσημέρι? θέλω κ εγω
Αισθάνομαι ( χιχιχιχ Ρουβάς) αισθάνομαι λοιπόν ότι ετοιμάζομαι να πάω εκδρομή...κι όχι σε εξέταση .... είμαι μέσα στην τρελή χαρά χωρίς λόγο...
συγγνωμη το σύνδρομο ASPERGER τι ειναι?
Παράθεση από: maryvas στις Ιανουαρίου 29, 2009, 04:03:47 pmσυγγνωμη το σύνδρομο ASPERGER τι ειναι?Λέγεται "αυτισμός υψηλής κινητικότητας" δηλ τα παιδιά αυτά λειτουργούν καλύτερα σε σχέση με τα παιδιά με αυτισμό. Έχουν κάποια αυτιστικά στοιχεία αλλά είναι περισσότερο επικοινωνιακά και ανταποκρίνονται καλύτερα στην εκπαιδευση
Παράθεση από: souvlitsa στις Ιανουαρίου 29, 2009, 04:28:46 pmΠαράθεση από: maryvas στις Ιανουαρίου 29, 2009, 04:03:47 pmσυγγνωμη το σύνδρομο ASPERGER τι ειναι?Λέγεται "αυτισμός υψηλής κινητικότητας" δηλ τα παιδιά αυτά λειτουργούν καλύτερα σε σχέση με τα παιδιά με αυτισμό. Έχουν κάποια αυτιστικά στοιχεία αλλά είναι περισσότερο επικοινωνιακά και ανταποκρίνονται καλύτερα στην εκπαιδευσηΑυτισμος υψηλης ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ. Τα παιδια αυτα εχουν καλυτερες προβλεψεις απο οτι τα παιδια με τυπικο αυτισμο.ολα ομως ειναι θεμα ειδικης εκπαιδευτικης παρεμβασης και οχι τα στενομυαλα πνευματα ορισμενων παλαιων εκπαιδευτικων που βαζουν σε ενα τσουβαλι ολες τις αποκλινουσες συμπεριφορες
Έβγαλα τη βυζαντινή και δεν θυμάμαι τίποτα..είναι όλα τόσο μπλεγμένα στο μυαλό μου.. ελπίζω αύριο που δεν θα διαβάσω καθόλου και θα ξεκουραστώ, να είμαι καλύτερα..ΤΕΛΟΣ το διάβασμα!!!!!!!!!!! Καλό βράδυ!