0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστούμε πολύ Λουκία & συγχαρητήρια!!! Καλή αρχή!!!Επίσης, καλό θα ήταν εμείς οι του 2010 στο χαλαρό να πιάναμε να φρεσκάρουμε και κανένα ποίημα, καμιά μάχη ...για να μην τρέχουμε και δε φτάνουμε πάλι του χρόνου το καλοκαίρι.
ετσι μπραβο!!!σιγα μη "σκασω " να....κατσω ! ( αντι του: σιγα μη κατσω να σκασω-θυμαστε το παλιο ασμα?) ας το βαλει καποιος στη Μουσικη.οι αγωνες θελουν ψυχη,τολμη,αποφασιστηκοτητα,θεληση και πεισμα!!!
Παράθεση από: Alkioni στις Ιουλίου 04, 2009, 10:55:20 amΕυχαριστούμε πολύ Λουκία & συγχαρητήρια!!! Καλή αρχή!!!Επίσης, καλό θα ήταν εμείς οι του 2010 στο χαλαρό να πιάναμε να φρεσκάρουμε και κανένα ποίημα, καμιά μάχη ...για να μην τρέχουμε και δε φτάνουμε πάλι του χρόνου το καλοκαίρι.Ευχαριστώ.ΥΓ: Λουίζα είναι το μικρό μου
εγω μετα απο 2 αποτυχημενες,αλλα οχι πολυ σοβαρες προσπαθειες,καταφερα στην 3η να ειμαι επιτυχων,εστω κ οριακα(αν κ περιμενα αρκετα καλυτερα)ξερω οτι η ξενερα των αποτελεσματων θα κρατησει αρκετους μηνες,αλλα θα περασει...κ ευχομαι να ακολουθησω τον sun κ να διοριστω με την 4η!θα κανω κ στον επομενο μια σοβαρη προσπαθεια,αν μπορω ισως κ πιο καλη απο αυτη,χωρις ομως να αφησω τα παντα για να διαβασω...κ αυτο επειδη η ιστορια δειχνει οτι οσο κ αν διαβασεις,ποτε δεν εισαι σιγουρος για την επιτυχια....το μονο που ανησυχει ειναι οτι φετος,αν κ δεν εκανα υπερβολικο διαβασμα,νιωθω οτι δεν εχασα μοναδες(για αρχαια κ ειδικη ιστοριας που εδωσα μιλαω) απο θεματα που δεν ηξερα η δεν ειχα διαβασει..για το τι φταιει για το 50 στην ειδικη,ξερει μονο ο διορθωτης κ ο Θεος!κ αν ο διορθωτης το εχει ξεχασει...μαλλον μονο ο Θεος!!!κ σκεφτομαι:κ καλυτερα να ειχα διαβασει το ιδιο θα εγραφα!αρα τι πρεπει να κανω???ξερει κανεις αν ο επομενος ασεπ προγραμματιζεται για τον αλλο δεκεμβριο η αργοτερα?(ξερω ειναι νωρις..μη βαρατε!!)ΥΓ.Μαρκο εσυ επιασες τα ναυτιλιακα,εγω τα αεροδρομια,δεν βρισκουμε κ κανεναν με λεωφορεια να ανοιξουμε κανα τουριστικο γραφειο κ να εχουμε τους ασεπ για hobby???