0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
600 ε?...Το κουράγιο σταμάτισε να υπάρχει, τη μερα που είδα τις θέσεις για την ειδικότητα μου....6 ολοκληρες θέσεις....ποιος παπάς και ποιος κουμπάρος....
Νιώθω, ότι δεν κάνω τίποτα σωστά..Help......
Θέλω να μου πείτε, όσοι ανήκετε στο κλάμπ των παντρεμένων και ετεροαπασχολούμενων πώς τα καταφέρνετε? Έχετε προσωπική ζωή? Είστε εντάξει με τις υποχρεώσεις απέναντι στον εαυτό σας, στη δουλειά σας, στο σπίτι σας, στον άντρα σας, στα παιδιά σας (όσοι έχετε) και στον λοιπό οικογενειακό και φιλικό περίγυρο? Νιώθω, ότι δεν κάνω τίποτα σωστά..Help......
Παράθεση από: NIKI 1977 στις Ιουνίου 27, 2008, 02:16:28 pmΘέλω να μου πείτε, όσοι ανήκετε στο κλάμπ των παντρεμένων και ετεροαπασχολούμενων πώς τα καταφέρνετε? Έχετε προσωπική ζωή? Είστε εντάξει με τις υποχρεώσεις απέναντι στον εαυτό σας, στη δουλειά σας, στο σπίτι σας, στον άντρα σας, στα παιδιά σας (όσοι έχετε) και στον λοιπό οικογενειακό και φιλικό περίγυρο? Νιώθω, ότι δεν κάνω τίποτα σωστά..Help...... Είμαι 1 χρόνο παντρεμένη...Ο άντρας μουθέλει παιδί κι εγώ του λέω "με την κοιλιά στο στόμα θα πάω να δώσω ΑΣΕΠ;".......Ελπίζω να σου λύθηκε η απορία.......