0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγώ νιώθω σαν άρρωστη...στο σπίτι (μένω με τους γονείς μου) είναι σα να έχουμε ένα άρρωστο άνθρωπο... ..."ησυχία γιατί διαβάζει"... "άσε θα στείλω τον Γιώργο σούερ μάρκετ γιατί η Μαρία διαβάζει"... "σσσ..." , "όχι δε θα βγει σήμερα...διαβάζει" τουλάχιστον κάποιοι από εσάς παντρεύτηκαν και έλυσαν το ένα σημαντικό θέμα της ζωής τους !!!όσοι δεν έχουμε παντρευτεί, ακομή κι αν το θέλαμε ούτε γνωριμία δε μπορούμε να κάνουμε πριν τον ΑΣΕΠ... ...γιατί μόνο ο έρωτας μας έλειπε με 600 θέσεις στον ορίζοντα
Παράθεση από: lolipop στις Ιουλίου 04, 2008, 11:22:17 pmεγώ νιώθω σαν άρρωστη...στο σπίτι (μένω με τους γονείς μου) είναι σα να έχουμε ένα άρρωστο άνθρωπο... ..."ησυχία γιατί διαβάζει"... "άσε θα στείλω τον Γιώργο σούερ μάρκετ γιατί η Μαρία διαβάζει"... "σσσ..." , "όχι δε θα βγει σήμερα...διαβάζει" τουλάχιστον κάποιοι από εσάς παντρεύτηκαν και έλυσαν το ένα σημαντικό θέμα της ζωής τους !!!όσοι δεν έχουμε παντρευτεί, ακομή κι αν το θέλαμε ούτε γνωριμία δε μπορούμε να κάνουμε πριν τον ΑΣΕΠ... ...γιατί μόνο ο έρωτας μας έλειπε με 600 θέσεις στον ορίζοντα Καλα και εμεις οι παντρεμενοι μη νομιζεις.....Με τοσους ΑΣΕΠ θα χωρισουμε και εμεις
Θέλω να μου πείτε, όσοι ανήκετε στο κλάμπ των παντρεμένων και ετεροαπασχολούμενων πώς τα καταφέρνετε? Έχετε προσωπική ζωή? Είστε εντάξει με τις υποχρεώσεις απέναντι στον εαυτό σας, στη δουλειά σας, στο σπίτι σας, στον άντρα σας, στα παιδιά σας (όσοι έχετε) και στον λοιπό οικογενειακό και φιλικό περίγυρο? Νιώθω, ότι δεν κάνω τίποτα σωστά..Help......