0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
επισης ειμαστε 20.000 υποψηφιοι. και υποτιθεται οτι κανουμε τις περισσοτερες ωρες μαθηματος σε 1 τμημα σε ολη τη δευτεροβαθμια.
Παράθεση από: vifo στις Ιουλίου 14, 2008, 11:10:12 amεπισης ειμαστε 20.000 υποψηφιοι. και υποτιθεται οτι κανουμε τις περισσοτερες ωρες μαθηματος σε 1 τμημα σε ολη τη δευτεροβαθμια.Να συμπληρώσω ότι κενά υπάρχουν και ή δε γίνεται μάθημα μέχρι τα Χριστούγεννα και μετά ή γίνονται αναθέσεις...Εμείς σκοτωνόμαστε ειδικά για την εξέταση στην ιστορία, περισσότερο από κάθε άλλο μάθημα και το δίνουν σε θεολόγους,άγγλους,γάλλους,ιταλούς κτλ κτλ απλά,αβίαστα και αβασάνιστα...
Περίμενα το Σαβ/κο για να διαβάσω και τώρα..δεν είμαι σε κατάλληλη ψυχολογική κατάσταση..Θέλω να ακούσω λίγα λόγια ενθάρρυνσης γιατί εσείς μπορείτε να με καταλάβετε..
Εμένα πάλι με έχει πιάσει μια κρίση, θέλω να φύγω επειγόντως. Πρώτη φορά που είναι μέσα Ιουλίου και δεν έχω κάνει όυτε 1 μπάνιο. Διαβάζω 3-4 ώρες την ημέρα αλλά με δυσκολία. Την Παρασκευή επιτέλους πάω διακοπές κι έχω συνέχεια εκεί το νου μου!