0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τις αιτησεις αναπληρωτων και ωρομισθιων τις καταθετουμε στις Διευθυνσεις Δευτεροβαθμιας Εκπαιδευσης.
Ναι όντως θα το ανακοινώσουν. Κοιτάξτε στο alfavita http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/anak080316a.php
Επειδή είδα ότι οι αιτήσεις αναπληρωτών θα γίνουν από 5/5 - 10/ 5, θα μας δώσουν άδεια από τα γραφεία που ανήκουμε για να παμε να τις κάνουμε? Ρωτάω αφού έχω ήδη πάρει τις 7 από τις 10 μέρες που δικαιούμαι και το βλέπω χλωμό να μου δώσουν και άλλη!ΠαράθεσηΝομίζω ότι μπορείς να καταθέσεις την αίτησή σου στη Δ.νση που βρίσκεσαι. Τσεκάρισέ το.
Νομίζω ότι μπορείς να καταθέσεις την αίτησή σου στη Δ.νση που βρίσκεσαι. Τσεκάρισέ το.
Παράθεση από: marina21 στις Μαρτίου 23, 2008, 11:53:08 pmΕπειδή είδα ότι οι αιτήσεις αναπληρωτών θα γίνουν από 5/5 - 10/ 5, θα μας δώσουν άδεια από τα γραφεία που ανήκουμε για να παμε να τις κάνουμε? Ρωτάω αφού έχω ήδη πάρει τις 7 από τις 10 μέρες που δικαιούμαι και το βλέπω χλωμό να μου δώσουν και άλλη!ΠαράθεσηΝομίζω ότι μπορείς να καταθέσεις την αίτησή σου στη Δ.νση που βρίσκεσαι. Τσεκάρισέ το.Eπειδή όμως διδάσκω στις Κυκλάδες και πρέπει να πάω Πειραιά και μετά Σύρο είναι δύσκολο!Όσο για τις 7 ημέρες άδεια... Υπερβολικό μου φαίνεται για μια απλή αίτηση
Επειδή είδα ότι οι αιτήσεις αναπληρωτών θα γίνουν από 5/5 - 10/ 5, θα μας δώσουν άδεια από τα γραφεία που ανήκουμε για να παμε να τις κάνουμε? Ρωτάω αφού έχω ήδη πάρει τις 7 από τις 10 μέρες που δικαιούμαι και το βλέπω χλωμό να μου δώσουν και άλλη!ΠαράθεσηΝομίζω ότι μπορείς να καταθέσεις την αίτησή σου στη Δ.νση που βρίσκεσαι. Τσεκάρισέ το.Eπειδή όμως διδάσκω στις Κυκλάδες και πρέπει να πάω Πειραιά και μετά Σύρο είναι δύσκολο!Όσο για τις 7 ημέρες άδεια... Υπερβολικό μου φαίνεται για μια απλή αίτηση