0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: apri στις Μαρτίου 18, 2008, 10:21:40 pmΑπλώς, επειδή μένουν ακόμα κάποιοι μήνες μέχρι τη λήξη της σχολικής χρονιάς, δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να τραβήξεις τα πράγματα στα άκρα μαζί του, εκτός αν δεν σου μένει καμία μα καμία άλλη λύση. Δεν είναι και ό,τι καλύτερο να υπάρχει τεταμένη ατμόσφαιρα στον εργασιακό χώρο. Σαφώς και έχεις δίκιο για την ατμόσφαιρα, άκου όμως: είναι άραγε δυνατόν "για να μην υπάρχει τεταμένη ατμόσφαιρα" να ανεχόμαστε ό,τιδήποτε γίνεται εις βάρος μας; Δηλ αυτός έκανε ό τι έκανε σήμερα κι εγώ πρέπει απλά να υποχωρήσω με μόνο τίμημα να μην υπάρχει τεταμένη ατμόσφαιρα; τελικά αυτό είναι το παν; ή να αισθανόμαστε ότι διαφυλάττουμε και την προσωπική μας αξιοπρέπεια;Επειδή δεν είμαι άνθρωπος των συγκρούσεων γενικά, με έχει προβληματίσει πολύ κατά καιρούς αυτό που αναφέρεις. Απλά σήμερα αισθάνομαι ότι ξεπέρασα τα προσωπικά μου όρια ανοχής.
Απλώς, επειδή μένουν ακόμα κάποιοι μήνες μέχρι τη λήξη της σχολικής χρονιάς, δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να τραβήξεις τα πράγματα στα άκρα μαζί του, εκτός αν δεν σου μένει καμία μα καμία άλλη λύση. Δεν είναι και ό,τι καλύτερο να υπάρχει τεταμένη ατμόσφαιρα στον εργασιακό χώρο.
Ο διευθυντής βασικά είναι άπειρος και υπερβολικά αγχώδης. Αυτό κατευθείαν κάνει κάποιον τυπολάτρη, γιατί δεν έχει από που αλλού να πιαστεί παρά από τους τύπους. Αν αυτό τώρα το συνδυάσεις με τα κόμπλεξ/ανασφάλειες/καχυποψίες κλπ κλπ του ανθρώπου που ξαφνικά πήρε εξουσία στα χέρια του....ε, δεν θέλει και πολύ να τρελαθεί ο άνθρωπος....
''Δεν είσαι υποχρεωμένη ΄΄είδες daffyduck ;; δεν το σκεφτη ;Dκα μόνο εγώ!!
Είχε προκύψει και στο δικό μου σχολείο θέμα για το ποιός θα εκφωνήσει το λόγο σε προηγούμενη 'εθνική' εορτή και, παρ' ό, τι είμαι αντι-εθνικίστρια, μου αρέσει η έκθεση στον κόσμο -ως λάτρης της υποκριτικής και του θεάτρου - και γι'αυτό προσφέρθηκα...Τον λόγο δεν τον έγραψα εγώ, αλλά τον άλλαξα εκεί που πίστευα οτι άρχιζε να γίνεται εθνικιστικός. Ευτυχώς ήταν για την 28η Οκτωβρίου, που είναι πιο 'ασφαλής' γιορτή απο την 25η Μαρτίου. Πάντως στην εκκλησία γεμάτη απο 'επισήμους' έδωσα ρέστα μιλώντας με στόμφο και χάρη Να φαντάστείτε πήρα και πολλά συγχαρητήρια. ιχιχιχι.Όσο για σένα duffyduck, πίστεψέ με, κι εγώ έχω τις ίδιες πεποιθήσεις μαζί σου. Θα πρότεινα να γράψεις δέκα σειρές με ξερά γεγονότα και τελείωσε. Και θα κάνεις την 'δουλειά' σου και θα είναι σαν μια ένδειξη διαμαρτυρίας...
Μου φαίνεται ότι είχαμε δεν είχαμε, πρόβλημα σου βρήκαμε, πάντως !!! Δεν το αλλάζεις σε Ποπάϋ; Πες μας τις εξελίξεις....