0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: daffyduck στις Μαρτίου 24, 2008, 11:03:54 pmΤο ηρωικό έπος συνεχίστηκε και σήμερα. Τελικά ΔΕΝ θα πω το λόγο (δεν επρόκειτο άλλωστε) αλλά έγινε στο σύλλογο μεγάλο πανηγύρι. Όχι .Τελικά θα τον πει η συνάδελφος που με είχε χώσει ύστερα βέβαια από τρομερό στρίμωγμα και αφού γκρίνιαξε ότι δεν της αρέσουν τα τετελεσμένα (προφανώς όταν έρχεται η ίδια, αντιθέτως δεν έχει πρόβλημα να φέρνει άλλους προ τετελεσμένων!). Η ίδια δε, μου την είπε κιόλας επειδή λέει δεν γίνεται να ξεκόβουμε ότι δεν κάνουμε μια βρωμοδουλειά επειδή δεν μας αρέσει πχ εγώ δεν εκφωνώ λόγους κλπ. Όταν της επεσήμανα ότι αυτή το έκανε πρώτη, όχι μόνο ξεκόβοντας ότι αποκλείεται να εκφωνήσει λόγο αλλά κάνοντάς τον πάσα σε μένα (ΚΑΙ ξεκόβω ΚΑΙ χώνω συνάδελφο 2 σε 1), μου βγήκε κι από πάνω: "έτσι είναι, εγώ είπα ότι δεν κάνω κάτι και αντιπρότεινα μια λύση!!!! Εσύ τι λύση αντιπροτείνεις?" Μιλάμε φρίκαρα εντελώς, δεν περίμενα τέτοια αντιμετώπιση (η συγκεκριμένη δεν είχε δώσει καν τέτοια σημάδια από την αρχή της χρονιάς....). Τελικά η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο Έπρεπε να ξέρει τη γνωστή παροιμία ότι, όταν σκάβεις το λάκκο του άλλου, πέφτεις εσύ μέσα.Λοιπόν προτείνω να της πεις ότι, αν ήξερες από την αρχή ότι θα εκφωνούσε τόσο ωραία το λόγο, θα την είχες προτείνει και εσύ ως λύση.Περιμένουμε ρεπορτάζ για σήμερα...
Το ηρωικό έπος συνεχίστηκε και σήμερα. Τελικά ΔΕΝ θα πω το λόγο (δεν επρόκειτο άλλωστε) αλλά έγινε στο σύλλογο μεγάλο πανηγύρι. Όχι .Τελικά θα τον πει η συνάδελφος που με είχε χώσει ύστερα βέβαια από τρομερό στρίμωγμα και αφού γκρίνιαξε ότι δεν της αρέσουν τα τετελεσμένα (προφανώς όταν έρχεται η ίδια, αντιθέτως δεν έχει πρόβλημα να φέρνει άλλους προ τετελεσμένων!). Η ίδια δε, μου την είπε κιόλας επειδή λέει δεν γίνεται να ξεκόβουμε ότι δεν κάνουμε μια βρωμοδουλειά επειδή δεν μας αρέσει πχ εγώ δεν εκφωνώ λόγους κλπ. Όταν της επεσήμανα ότι αυτή το έκανε πρώτη, όχι μόνο ξεκόβοντας ότι αποκλείεται να εκφωνήσει λόγο αλλά κάνοντάς τον πάσα σε μένα (ΚΑΙ ξεκόβω ΚΑΙ χώνω συνάδελφο 2 σε 1), μου βγήκε κι από πάνω: "έτσι είναι, εγώ είπα ότι δεν κάνω κάτι και αντιπρότεινα μια λύση!!!! Εσύ τι λύση αντιπροτείνεις?" Μιλάμε φρίκαρα εντελώς, δεν περίμενα τέτοια αντιμετώπιση (η συγκεκριμένη δεν είχε δώσει καν τέτοια σημάδια από την αρχή της χρονιάς....).