0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έδωσα κι εγω φέτος ...Κατα τη γνώμη μου τα θέματα ήταν εύκολα,εκτός της παιδαγωγικής!Η συμετοχή ήταν πολύ μικρή σε σχέση με περασμένες χρονιές.Τα αποτελέσματα δεν έχουν βγεί ακόμη.Μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι?
Οταν λεω οτι τα τα ατομα δεν ηταν πολλα,εννοω οτι προπερσι εδιναν 800 ,περυσι 400 και φετος περιπου 100.Ειναι σαφως λιγοτεροι.Στην κοινωνιολογια , το θεμα κατα τη γνωμη μου,ηταν ευκολο,γιατι μπορουσες να το αναπτυξεις απο οσα ειχες διαβασει, απ το χοντρο βιβλιο.Στην ψυχολογια , ηταν θεματα σοσ ,αναμενομενα , που πεφτουν συχνα σε κατατακτηριες.Στην παιδαγωγικη , ηταν χαλια το θεμα....Και παλι,μπορουσες να το αναπτυξεις αν κατι ειχες διαβασει.Αυτο εννοουσα ,και παλι ειναι η γνωμη μου!Καλη επιτυχια σε ολους!!
Παράθεση από: marinakrf στις Ιανουαρίου 28, 2012, 10:57:30 amΟταν λεω οτι τα τα ατομα δεν ηταν πολλα,εννοω οτι προπερσι εδιναν 800 ,περυσι 400 και φετος περιπου 100.Ειναι σαφως λιγοτεροι.Στην κοινωνιολογια , το θεμα κατα τη γνωμη μου,ηταν ευκολο,γιατι μπορουσες να το αναπτυξεις απο οσα ειχες διαβασει, απ το χοντρο βιβλιο.Στην ψυχολογια , ηταν θεματα σοσ ,αναμενομενα , που πεφτουν συχνα σε κατατακτηριες.Στην παιδαγωγικη , ηταν χαλια το θεμα....Και παλι,μπορουσες να το αναπτυξεις αν κατι ειχες διαβασει.Αυτο εννοουσα ,και παλι ειναι η γνωμη μου!Καλη επιτυχια σε ολους!!όταν λες αναμενόμενο στη ψυχολογία εννοείς ότι ήξερες καποια sos. αν δεν ήξερες έπρεπε να έχεις διαβάσει και τα δυο βιβλία και όλα τα κεφάλαια.παιδαγωγικά δεν ήταν χάλια το θέμα αρκεί να είχες διαβάσει πάλι τα πάντα και κοινωνιολογία το θέμα ήταν μάλλον αοριστο.Από άτομα επειδή ρώτησα ήταν πάνω από 300 αιτήσεις...πόσοι πηγαν δεν ξέρω, αλλά 100 δεν ήταν.Αυτά, φιλικά απο εμένα.Καλα αποτελέσματα Μαρίνα
;οταν λες οτι 100 δεν ηταν, εννοεις λιγοτεροι η περισσοτεροι?