0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Apri,αν όντως είναι έτσι τα πράγματα, με σειρα που έχω τώρα, περίπου στο 1620 θα με καλέσουν από Σεπτέμβριο αναπληρώτρια? (αφού θα φύγουν μόνιμοι τα 800 άτομα που είναι μπροστά μου)
Παράθεση από: anni_e στις Μαρτίου 19, 2008, 02:05:39 pmApri,αν όντως είναι έτσι τα πράγματα, με σειρα που έχω τώρα, περίπου στο 1620 θα με καλέσουν από Σεπτέμβριο αναπληρώτρια? (αφού θα φύγουν μόνιμοι τα 800 άτομα που είναι μπροστά μου) Όταν λες ότι είσαι στο 1620, δεν πιστεύω να έχεις αφαιρέσει όσους κλήθηκαν αναπληρωτές μέχρι τώρα. Είσαι περίπου στο 1620 στον ενιαίο πίνακα, που υπάρχει στο e-aitisi, έτσι;Αν ναι, καλώς εχόντων των πραγμάτων, λογικά θα σε καλέσουν στη δεύτερη φάση, δηλαδή το Σεπτέμβριο. Εκτός αν τους πιάσει καμία προκοπή και πάρουν μεγαλύτερο κύμα στην πρώτη φάση του Αυγούστου.
καλημερα!apri να σε ρωτήσω κ έγω που έχω σειρά στον ενιαίο (χωρίσ να αφαιρέσω τους αναπληρωτές που πήραν φέτοσ) 1940, του χρόνου έχω πιθανότητές για αναπληρώτρια και πότε περίπου;
Μπραβο Αγάπη!Δε θέλω να παρεξηγήσουν οι πληροφορικάριοι αυτό που λέμε αλλά όλες οι δουλειές πλέον έχουν άμεση σχέση με Η/Υ.Κι εγώ υπάλληλος γραφείου είμαι και έχω μάθει ένα σωρό νέα προγράμματα για να ανταπεξέλθω στη δουλειά μου. Κι όμως έχω σπουδάσει νηπιαγωγός...Με έχουν οφελήσει οπωσδήποτε αλλά δεν το σπούδασα το αντικείμενο ’’πληροφορική’’, δεν το αγάπησα. ...φιλιά