0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα σε όλους...Παιδια φεύγει σχεδόν ο Μαίος κ ακόμα δεν ξέρουμε τι 8α γίνει με τις θέσεις...Ξέρει κανείς τουλάχιστον που μπορώ να απευθυνθώ Σε ποια υποηρεσία κ ακόμα καλύτερα αν έχει κάποιο τηλέφωνο...Και κάτι άλλο...Έχω πτυχίο ΤΕΙ Πληροφορικής αλλα δεν έχω πτυχίο ΑΣΠΑΙΤΕ, ούτε μόρια από Αναπληρωτής-Ωρομίσθιος, και ούτε είμαι ειδική κατηγορία..Αν τελικά γίνει ΑΣΕΠ η μόνη ελπίδα μου είναι να γράψω πολύ καλά στις εξετάσεις... Χωρίς καθόλου προετοιμάσια έλυσα τα θέματα 2005 και 2003 και εκανα και στα 2 γύρω στο 80%... Είναι αρκετό λέτε χωρίς να έχω άλλα μορία να αθροίσω Ευχαριστώ πολυ...Νικος
γεια σας παιδια! μηπως μπορει να μου πει κανείς τι βιβλία να διαβάσω για τον διαγωνισμό και που μπορώ να βρώ θέματα απ'τους προηγούμενους διαγωνισμούς?
Καλησπέρα σας,Κάποιος ή κάποια που διδάσκει (πληροφορική εννοώ) θα μπορούσε για κάθε μια από τις έξι κατηγορίες της ύλης του ΑΣΕΠ να μου υποδείξει τα αντίστοιχα σχολικά βιβλία;Ευχαριστώ
Παράθεση από: emici στις Ιουνίου 05, 2008, 04:40:51 pmΚαλησπέρα σας,Κάποιος ή κάποια που διδάσκει (πληροφορική εννοώ) θα μπορούσε για κάθε μια από τις έξι κατηγορίες της ύλης του ΑΣΕΠ να μου υποδείξει τα αντίστοιχα σχολικά βιβλία;ΕυχαριστώΘα πάς σε Λύκειο και Επάλ και θα πάρεις όλα τα βιβλία Πληροφορικής!Απλά τα πράγματα..
μηπως εχει καποιος το σχεδιο μαθηματος που ειχε ανεβει παλιοτερα στο φορουμ να μου το στειλει με pm?