0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: walkleon στις Ιουνίου 05, 2008, 06:47:40 pmΠαράθεση από: emici στις Ιουνίου 05, 2008, 04:40:51 pmΚαλησπέρα σας,Κάποιος ή κάποια που διδάσκει (πληροφορική εννοώ) θα μπορούσε για κάθε μια από τις έξι κατηγορίες της ύλης του ΑΣΕΠ να μου υποδείξει τα αντίστοιχα σχολικά βιβλία;ΕυχαριστώΘα πάς σε Λύκειο και Επάλ και θα πάρεις όλα τα βιβλία Πληροφορικής!Απλά τα πράγματα..Θα μας τα δώσουν αν τα ζητήσουμε από ένα σχολείο?
Παράθεση από: emici στις Ιουνίου 05, 2008, 04:40:51 pmΚαλησπέρα σας,Κάποιος ή κάποια που διδάσκει (πληροφορική εννοώ) θα μπορούσε για κάθε μια από τις έξι κατηγορίες της ύλης του ΑΣΕΠ να μου υποδείξει τα αντίστοιχα σχολικά βιβλία;ΕυχαριστώΘα πάς σε Λύκειο και Επάλ και θα πάρεις όλα τα βιβλία Πληροφορικής!Απλά τα πράγματα..
Καλησπέρα σας,Κάποιος ή κάποια που διδάσκει (πληροφορική εννοώ) θα μπορούσε για κάθε μια από τις έξι κατηγορίες της ύλης του ΑΣΕΠ να μου υποδείξει τα αντίστοιχα σχολικά βιβλία;Ευχαριστώ
Παράθεση από: walkleon στις Ιουνίου 05, 2008, 06:47:40 pmΠαράθεση από: emici στις Ιουνίου 05, 2008, 04:40:51 pmΚαλησπέρα σας,Κάποιος ή κάποια που διδάσκει (πληροφορική εννοώ) θα μπορούσε για κάθε μια από τις έξι κατηγορίες της ύλης του ΑΣΕΠ να μου υποδείξει τα αντίστοιχα σχολικά βιβλία;ΕυχαριστώΘα πάς σε Λύκειο και Επάλ και θα πάρεις όλα τα βιβλία Πληροφορικής!Απλά τα πράγματα..τα περισσοτερα θεματα πεφτουν μεσα απο τα βιβλια της Δ/θμιας
Το οτι βγήκε ύλη και για τον δικό μας κλάδο, συγνώμη κι' όλας, αλλά δεν νομίζω οτι αυτό είναι εγγύηση οτι θα γίνουν εξετάσεις και για μάς.
Υπαρχει τιποτα νεοτερο για το ποτε θα γινει ο διαγωνισμος για εμας;