0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σας,δυστυχώς παρατήρησα κάτι και θέλω να το μοιραστώ μαζι σας..Πιο πολύ ενδιαφερει τους Π20 αλλά κατ'επέκτασιν και τους υπόλοιπους.Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να δώσουμε καν . Γιατί το λέω αυτό ?Λοιπόν όπως έχουμε ξαναπει οι θέσεις για μας είναι 48 και 72 για τους Π19...Ξέρετε πόσοι έχουν παιδαγωγική επάρκεια Μπηκα στο http://e-aitisi.sch.gr και είδα απο τους πίνακες. Και απο τους 2 πίνακες (με προϋπηρεσία ή χωρίς) είναι παραπάνω από τις θέσεις που έδωσαν.. Πόσοι απο αυτούς δε θα γράψουν τουλάχιστον την βάση Άρα οσοι είμαστε Π20 χωρίς ΑΣΠΑΙΤΕ, διαγωνιζομαστε στην ουσία για 5-10 θέσεις ..... Αστεία πράγματα...Παρακαλώ όποιος ξερει κάτι καλύτερα ασ με διορθώσει...@ geok salonika, jetry e.t.cΕπειδή παρακολουθώ το forum βλέπω ότι ασχολειστε και ξέρετε πράγματα..Καλό θα ηταν να μας τα λέτε αυτά, δεν είναι κακό , ούτε θα μας αποθαρύνετε απλά θα προφυλάξετε κάποιους από λεφτά σε φροντιστήρια..Γιατί κάπιοι συμφοιτητές μου νομίζουν οτι θα διαγωνιστούν για 120 θέσεις και στν ουσία δεν είναι ούτε 10.... Καλά δεν λεώ ?
Γιατί κάπιοι συμφοιτητές μου νομίζουν οτι θα διαγωνιστούν για 120 θέσεις και στν ουσία δεν είναι ούτε 10.... Καλά δεν λεώ ?
δε βγηκε ακομη
Θα ήθελα να προσθέσω μια σκέψη που μπορεί να μην έχουν κάνει πολλοί.Συμφωνώ, ότι γενικά είναι διαγωνισμός των "Παιδαγωγικά Καταρτησμένων". Από κει και πέρα:Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ 24ΜΗΝΟΥ ΞΕΦΟΡΤΩΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟ 40% ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΤΟ 60%.Πολλοί από αυτούς που έχουν ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ θα πιάσουν τη Ρύθμιση(
οι 120 θέσεις αυτού του ΑΣΕΠ είναι για α' βάθμια ή για β'βάθμια;το μέλλον μας είναι μόνιμοι ωρομίσθιοι;