0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εάν τελικά οι περιοχές αυτές ισχύσουν, δε βλέπω να ανοίγουν για τους νεοδιόριστους ούτε φέτος τα μεγάλα αστικά κέντρα, παρόλο που το περιμέναμε λόγω των αυξημένων συνταξιοδοτήσεων. Τι λέτε;
Αν λάβουμε υπόψη τον χαμηλό αριθμό διορισμών που σκοπεύει να κάνει φέτος [869 άτομα] είναι επόμενο να μην ανοίξουν τα αστικά κέντρα.Άναρωτιέμαι αν όλες οι θέσεις που θα προκύψουν λόγω συνταξιοδότησης καλυφθούν του χρόνου με αναπληρωτές.Δεν μου στέκει το γεγονός ότι α]. θα έχουμε αυξημένες συνταξιοδοτήσεις, β]. υποχρεωτική προσχολική αγωγήγ]. πολύ αυξημένος αριθμός αναπληρωτών φέτος [50% πάνω σε σύγκριση με πέρυσι]και να ανακοινώνουν μόνο τόσους λίγους διορισμούς.Αυτό που εγώ νομίζω [και εύχομαι να είναι έτσι] είναι ότι το Υπουργείο δεν έκανε καμία έρευνα για τις ανάγκες τις επόμενης χρονιάς αλλά στην προσπάθειά του να τηρήσει κάποιο χρονοδιάγραμμα ή να δείξει ότι κάτι επεξεργάζεται έδωσε τον αριθμό των προσλήψεων που είχε προβλέψει το καλοκαίρι του 2006 [όταν δηλαδή έβγαλε την εγκύκλιο του ΑΣΕΠ]. Τότε όμως δεν μπορούσε να είχε προβλέψει όλα τα παραπάνω.Ελπίζω να είναι έτσι τα πράγματα. Θα ήθελα να ακούσω τις γνώμες σας.