*

Αποστολέας Θέμα: Εκδίκαση ακύρωσης 40 τοις εκατό, έτους 2005  (Αναγνώστηκε 15973 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος leti77

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ 06
    • Προφίλ
Απ: Δελτίο Τύπου της ΠΕΑ
« Απάντηση #14 στις: Μαρτίου 23, 2008, 11:36:00 pm »
Θεωρω οτι οι γυμναστες ειδικα δεν θα επρεπε να εχουν παραπονο....Με αναπληρωτες που καθε χρονο φτανουν τους 700,ενω εμεις με το ζορι 180 με 200,ειναι μια χαρα.. :)
You only live twice,οr so it seems,one life for yourself and one for your dreams....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:11:17 »

Αποσυνδεδεμένος CHRISOYLA

• Έμπειρο μέλος
  • "Κάτω από την άσφαλτο, υπάρχει παραλία"
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Μαρτίου 24, 2008, 10:06:43 am »
Το πρόβλημα δεν είναι να ζητούν κάποιοι να διορίζονται, αφού είναι ήδη στο σχολείο και μάλιστα με όρους όπως οι αναπληρωτές. Αν και προσωπικά δε με συμφέρει θεωρώ δίκαιο όταν κάποιος έχει τέτοια προϋπηρεσία να διορίζεται και να μη χρειάζεται να ξαναδίνει ΑΣΕΠ. Το πρόβλημά μου είναι η υποκρισία της ΠΕΑ και η άσχημη στάση και τακτική της.  Καταρχάς, είναι ένας σύλλογος που τόσα χρόνια τώρα σε βάρος όλων των υπολοίπων εκπαιδευτικών, ακόμα και της βάσης της, μπαινόβγαινε στα γραφείων των υπουργών για αυτή τη ρύθμιση και "βόλευε" κόσμο και κοσμάκι. Σε κινητοποίηση δε συμμετείχε ποτέ και τώρα που είδε τα σκούρα, ότι τα χατηράκια δε γίνονται, αποφάσισε να κάνει διαματυρία. Ας πούμε, λοιπόν, ότι οι συνάδελφοι έμαθαν από τα λάθη τους και άλλαξαν στάση. Δεκτό. Γιατί, όμως, δε λέτε ότι στην τελευταία συνέλευσή σας όταν ήρθαν και εκπρόσωποι από άλλους συλλόγους (ΠΕΑΕ) και σας προτείναμε να επανεξετάσουμε τα αιτήματα, να δούμε ένα πιο συνολικό πλαίσιο και να προσπαθήσουμε να κατεβούμε στο δρόμο όλοι μαζί, ακόμα και με την ΟΛΜΕ και τον ΣΕΦΚ βγάλατε σπυριά, φωνάζατε και λέγατε ότι εσείς μόνο για τους αναπληρωτές νοιάζεστε και για αυτούς κάνετε δουλειά. Προσπαθήσαμε να μιλήσουμε, να σας πούμε για το ΑΣΕΠ και φωνάζατε ότι δε σας νοιάζει. Πέρα του ότι θα έπρεπε να σας νοιάζει ως διαδικασία, αναρωτιέμαι πώς πλεον γίνεται κανείς αναπληρωτής αν δε δώσει ΑΣΕΠ;;; Να πούμε και άλλα; Ποια ήταν η συζήτηση για τους ωρομίσθιους στη συνέλευση; Το μόνο που εγώ άκουσα ήταν η νευρική και θυμική απάντηση στην πρόεδρο του παραρτήματος

Αποσυνδεδεμένος geochem

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Μαρτίου 24, 2008, 12:14:31 pm »
Αν το υπουργείο τολμήσει να βγάλει οποιαδήποτε ρύθμιση ή αλλάξει τα ποσοστά διορισμών τότε το μόνο σίγουρο είναι προσφυγή στα δικαστήρια.
Εκρεμούν πολλά δικαστήρια εναντίον των ευνοικών ρυθμίσεων.Έστω και σε ένα να βγεί απόφαση τότε θα μιλάμε από άλλη βάση.
Να σταματήσουν επιτέλους κάποιοι που θέλουν απλά να βολέψουν τον ευατούλη τους και τίποτα άλλο, να παίζουν παιχνίδια εις βάρος των υπολοίπων.
Τόσα χρόνια ήταν τα τσιράκια και τα γλυφτρόνια των υπουργών μπαινοβγαίνοντας στο υπουργείο από την πίσω πόρτα σαν μεγαλοσυνδικαλιστές για να βολέψουν κόσμο.
Ας υπάρξει ένας σοβαρός υπουργός που θα τους πετάξει έξω επιτέλους

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
  • ......της συννεφιάς ρηγόπουλο.....
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Μαρτίου 24, 2008, 02:46:25 pm »
Εγώ πάντως,απογοητεύτηκα πολύ από αυτά που διάβασα στο μήνυμα της CHRISOYLA .
Δεν πίστευα ότι θα γίνονταν τέτοια πράγματα ανάμεσά μας. :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\

Δε θέλω του κισσού το πλάνο ψήλωμα,σε ξένα αναστηλώματα δεμένο.
Θέλω να είμαι ένα καλάμι,ένα χαμόκλαδο,μα όσο ανεβαίνω,μόνος ν' ανεβαίνω.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:11:17 »

Αποσυνδεδεμένος tektos

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ0401
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Μαρτίου 24, 2008, 03:00:14 pm »
Τα συστήματα διορισμού μέσω εξετάσεων έχουν εγκαταλειφτεί εδώ και δεκαετίες στον πολιτισμένο κόσμο, παντού κριτήριο είναι τα προσόντα και η εμπειρία, αλλά εδώ εμείς στο Ελλάντα από τη μια για να ξεμπερδέψουμε με τα ρουσφέτια και από την άλλη για να βοηθήσουμε τους μεγαλοφρροντιστηριάδες  προτιμούμε ΑΣΕΠ.

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Μαρτίου 24, 2008, 03:09:58 pm »
Απαράδεκτος είναι και ο ΑΣΕΠ και οι εξετάσεις. Προφανώς και θα πρέπει να διοριζόμαστε με μόνη προϋπόθεση το πτυχίο. Κι αν εσύ, Αγάπη, απογοητεύτηκες σκέψου και μας που το ζήσαμε. Οι άνθρωποι έφτασαν σε σημείο να τους λέμε ότι είναι απλήρωτοι συνάδελφοι αναπληρωτές απο τον Νοέμβρη και να λένε ότι δεν ισχύει.

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Μαρτίου 24, 2008, 03:24:59 pm »
Πλάκα με κάνεις.....................??????????????
 :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Αποσυνδεδεμένος leti77

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Μαρτίου 24, 2008, 03:28:06 pm »
Τα συστήματα διορισμού μέσω εξετάσεων έχουν εγκαταλειφτεί εδώ και δεκαετίες στον πολιτισμένο κόσμο, παντού κριτήριο είναι τα προσόντα και η εμπειρία, αλλά εδώ εμείς στο Ελλάντα από τη μια για να ξεμπερδέψουμε με τα ρουσφέτια και από την άλλη για να βοηθήσουμε τους μεγαλοφρροντιστηριάδες  προτιμούμε ΑΣΕΠ.

Δεν θα μπορουσες να τα πεις καλυτερα!!!!Στηριζω!!!!!!! :) :) :)
You only live twice,οr so it seems,one life for yourself and one for your dreams....

Αποσυνδεδεμένος geochem

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Μαρτίου 24, 2008, 03:36:44 pm »
δεν έχει νόημα να παραπληροφορείς τον κόσμο ότι στους πολιτισμένους κόσμους δεν υπάρχουν εξετάσεις.ή δεν ξέρεις ή σκόπιμα παραπληροφορείς.εξετάσεις υπάρχουν παντού στον πολιτισμένο κόσμο. μόνο εδώ στο ελλάντα κάτι τύποι έχουν ως λάβαρο τους το γλύψιμο,τις εκάστοτε ευνοικές ρυθμίσεις και τα ρουσφέτια.
συνδυασμός εξετάσεων και λοιπών προσόντων και εμπειρίας ,κάτι δηλαδή που ήδη ισχύει στον ασεπ.
αλλά προφανώς κάποιοι θέλουν τον γνωστό και παραδοσιακό τρόπο.ρουσφέτι και λαμογιές.

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Μαρτίου 24, 2008, 04:51:22 pm »
Ακόμα κι αν θεωρείς ότι το ΑΣΕΠ δεν χρειάζεται γλύψιμο, αν και έμαθα για 60.000 ευρώ που ζήτησαν διορθωτές, είδα το γραπτό μου και ο υπολογιστής δεν είχε υπολογίσει 3 σωστές μου απαντήσεις (τίποτα δεν μπορώ να κάνω) δε χρειάζεται να θεωρήσουμε ότι ο προηγούμενος τρόπος διορισμού ήταν ανοιχτός στα ρουσφέτια. Έπαιρνες πτυχίο, έμπαινες στη λίστα, ερχόταν η σειρά σου, διοριζόσουν. Το ότι αργούσες ήταν ένα καλό κολπάκι του κράτους που δεν έκανε διορισμούς και μπλόκαρε τις λίστες...κάτι αντίστοιχο και με σήμερα δηλαδή. Έχω την αίσθηση ότι το μέσο μπαίνει πολύ περισσότερο σήμερα, με τον τρόπο που γίνεται η Π.Δ.Σ και το πώς αποκτά κανείς προϋπηρεσία...

Αποσυνδεδεμένος Αγάπη

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Μαρτίου 24, 2008, 08:03:41 pm »
Αληθεύει ότι παίζει και στον ΑΣΕΠ το βύσμα?????????

Αποσυνδεδεμένος geok_salonika

• Ιστορικό μέλος
  • Μηδένα προ του τέλους μακάριζε...
    • Προφίλ
    • Θεματα εξετάσεων και online test ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών
« Απάντηση #25 στις: Μαρτίου 24, 2008, 08:57:41 pm »

Προσωπικά, αδυνατώ και δεν θέλω να το πιστέψω!!!
Κάθε εμπόδιο για καλό...
Κάθε μέρα είναι μια καινούρια μέρα!!!

Θέματα και online test προηγούμενων ΑΣΕΠ: www.exetaseis-asep.com

Αποσυνδεδεμένος sophie

• Ιστορικό μέλος
  • 2009...ζώντας με την...Commedia Dell' Arte!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Μαρτίου 24, 2008, 09:39:10 pm »

Προσωπικά, αδυνατώ και δεν θέλω να το πιστέψω!!!

Γιατί αδυνατείς? Τόσα και τόσα έχουν δει τα ματάκια μας σ' αυτή τη χώρα... ::)
Να πω κι εγώ μία "δική" μου εμπειρία. Γνωστό μου πρόσωπο (μεγάλης ηλικίας) είχε απευθυνθεί στο διαγωνισμό του 2004 σε πολιτικό πρόσωπο (μεγαλοστέλεχος της κυβέρνησης), με το οποίο έχουν "πολύ καλή γνωριμία", να ρωτήσει "αν μπορεί να γίνει κατιτίς" γιατί το παιδί του έδινε στο διαγωνισμό (.... ::)....) Η απάντηση ήταν "αν ξέρεις κανέναν από τους θεματοδότες, τότε κάτι μπορεί..."... :o
Τότε θεώρησα φοβερό θράσσος το να έρθει να μου το πει (ιδίως γιατί ήξερε ότι κι εγώ διαγωνιζόμουν)!
Δεν είμαι σίγουρη ότι η κουβέντα αυτή αληθεύει (γιατί είναι λίγο "πάρλες και φούμαρα και θεαθήναι" το άτομο αυτό), αλλά δεν το θεωρώ και απίθανο!!!! :-X
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Μαρτίου 24, 2008, 11:52:25 pm »
δεν έχει νόημα να παραπληροφορείς τον κόσμο ότι στους πολιτισμένους κόσμους δεν υπάρχουν εξετάσεις.ή δεν ξέρεις ή σκόπιμα παραπληροφορείς.εξετάσεις υπάρχουν παντού στον πολιτισμένο κόσμο. μόνο εδώ στο ελλάντα κάτι τύποι έχουν ως λάβαρο τους το γλύψιμο,τις εκάστοτε ευνοικές ρυθμίσεις και τα ρουσφέτια.
συνδυασμός εξετάσεων και λοιπών προσόντων και εμπειρίας ,κάτι δηλαδή που ήδη ισχύει στον ασεπ.
αλλά προφανώς κάποιοι θέλουν τον γνωστό και παραδοσιακό τρόπο.ρουσφέτι και λαμογιές.

Eγώ οταν τελειωσα το μεταπτυχιακο μου στην Αγγλια μου εκαναν αμεσως προταση για εργασια και σε καλη θεση χωρις εξετασεις. Θεωρουσαν ως δεδομενο οτι το μεταπτυχιακο μου ηταν επαρκες για να εργαστω σε αυτο που σπουδασα. Και ουτε ηξερα καποιον εκπαιδευτικο στην Αγγλια να πηρε μερος σε εξετασεις και μαλιστα επειδη τα επεισοδια του 98 στις εξετασεις του ΑΣΕΠ ειχαν κανει το γυρο του κόσμου με ρωτουσαν κατι καθηγητες στο πανεπιστημιο γιατι βάζουν τους εκπαιδευτικους να δινουν εξετασεις. Μάλιστα οταν  εξηγησα σε καποιον  οτι ειχαμε αυξηθει οι αδιοριστοι μου ειπε οτι στην Αγγλια θα φροντιζαν οταν εβλεπαν να αυξανεται ο αριθμος σε καποια ειδικοτητα να περιοριζουν τους εισακτεους και να δημιουργουν καινουρια προγραμματα για να απασχοληθουν οι ανεργοι εκπαιδευτικοι.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182653
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 662
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)