0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
...και για εμάς που έχουμε κάνει ανάλογη προσφυγή για ασεπ 2002 τι θα γίνει??
Εάν κάποιος θέλει να καταθέσει προσφυγή, μπορεί να το κάνει οποιαδήποτε στιγμή. Όπως επίσης και όποιος έχει ήδη καταθέσει προσφυγή μπορεί να ζητήσει να επανεξεταστεί βάσει των νέων δεδομένων. Δεν πρόκειται για ένσταση που πρέπει να γίνει εντός ορισμένου χρονικού διαστήματος.
Παράθεση από: rachel στις Μαρτίου 28, 2008, 09:03:33 pmΕάν κάποιος θέλει να καταθέσει προσφυγή, μπορεί να το κάνει οποιαδήποτε στιγμή. Όπως επίσης και όποιος έχει ήδη καταθέσει προσφυγή μπορεί να ζητήσει να επανεξεταστεί βάσει των νέων δεδομένων. Δεν πρόκειται για ένσταση που πρέπει να γίνει εντός ορισμένου χρονικού διαστήματος. Για να γίνει προσφυγή στο Διοικητικό Πρωτοδικείο υπάρχει συγκεκριμένη προθεσμία, η οποία και λήγει σε συγκεκριμένο διάστημα από την ημερομηνία της ανακοίνωσης μίας απόφασης. (Εχω συγγενή δικηγόρο).
Ένα σενάριο ρύθμισης είναι 30μηνο ανοιχτο.Δηλαδη όποιοςκαι όποτε συμπληρώσει 30 μήνες πραγματική προϋπηρεσίαΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ.Το 60-40% παραμένει ως εχει.Εννοειτε οτι καποιος αναλογαμε τον κλαδο του ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ με το 40% με πολυ λιγοτεραμορια των 30μηνων.
Παράθεση από: exoaptadodia στις Μαρτίου 29, 2008, 07:36:44 pmΈνα σενάριο ρύθμισης είναι 30μηνο ανοιχτο.Δηλαδη όποιοςκαι όποτε συμπληρώσει 30 μήνες πραγματική προϋπηρεσίαΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ.Το 60-40% παραμένει ως εχει.Εννοειτε οτι καποιος αναλογαμε τον κλαδο του ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ με το 40% με πολυ λιγοτεραμορια των 30μηνων.μάλλον όποιος το είπε αυτό δεν έχει αντιληφθεί τις αποφάσεις δικαστηρίων που έρχονται
Ένα σενάριο ρύθμισης είναι 30μηνο ανοιχτο.Δηλαδη όποιοςκαι όποτε συμπληρώσει 30 μήνες πραγματική προϋπηρεσίαΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ.Το 60-40% παραμένει ως εχει.Εννοειτε οτι καποιος αναλογαμε τον κλαδο του ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ με το 40% με πολυ λιγοτεραμορια των 30μηνων.μάλλον όποιος το είπε αυτό δεν έχει αντιληφθεί τις αποφάσεις δικαστηρίων που έρχονται