*

Αποστολέας Θέμα: διοριστέα με δεύτερη φουρνιά - απορία  (Αναγνώστηκε 3099 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ersh

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
διοριστέα με δεύτερη φουρνιά - απορία
« στις: Μαρτίου 26, 2008, 11:36:07 am »
καλημέρα σε όλους! ειμαι διοριστέα με τη δευτερη φουρνια και έχω την απορία αν χρειαζεται να κανω αιτηση για ανπληρωτη ή ειναι 100% σίγουρο οτι θα διοριστω σεπτεμβριο και δε χρειαζεται? τα φώτα σας παρακαλωωωωω

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: διοριστέα με δεύτερη φουρνιά - απορία
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:01:31 »

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 26, 2008, 11:39:42 am »
κι εγώ με τη δεύτερη φουρνιά είμαι διοριστέα :). Νομίζω ότι δεν χρειάζεται αλλά Την απάντηση που ζητάς καλύτερα να την πάρεις από το ίδιο το ΥΠΕΠΘ από το Τμήμα διορισμών. ;)
"Υπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι. Εκείνοι που βλέπουν, εκείνοι που βλέπουν όταν τους δείχνουν κι εκείνοι που δεν βλέπουν." Λεονάρντο Ντα

Αποσυνδεδεμένος waterland

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 26, 2008, 04:34:51 pm »
Κι εγώ επίσης με τη β' φουρνιά. Λέω να κάνω την αίτηση αναπληρωτών όταν έρθει εκείνη η ώρα, έτσι για προθέρμανση. Αν πάντως κάποιος/α ρωτήσει στο Υπουργείο ή στη

Αποσυνδεδεμένος chemist2008

• Νέο μέλος
  • *
  • ¨Τα μεγάλα πάθη είναι για τις μεγάλες ψυχές ¨
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μαρτίου 26, 2008, 05:22:32 pm »
Είμαι διοριστέος παρόμοια με εσάς.
Διά νόμου οι διοριστέοι του ΑΣΕΠ μοιράζονται σε 2 διαδοχικές σχολικές χρονιές .
Είναι περιττή πιστεύω η αίτηση για αναπληρωτής!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:01:31 »

Αποσυνδεδεμένος daffyduck

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μαρτίου 26, 2008, 07:40:19 pm »
Προσεξε μόνο να βάλεις οπωσδήποτε ΝΑΙ στο κουτάκι που σε ρωτάει αν είσαι πρόθυμη να πας και σε άλλες περιοχές, πέραν των όσων δήλωσες στις προτιμήσεις σου. Αν το κάνεις αυτό, και εφόσον φυσικά δεν συντρέχει κάποιο νομικό κώλυμα για το διορισμό σου, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να μη διοριστείς εφόσον συμπεριλαμβάνεσαι στον πίνακα διοριστέων του ΑΣΕΠ.
Μην περιμένεις να δεις, για να πιστέψεις...Πίστεψε, και θα δεις!

Αποσυνδεδεμένος ninap3

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ03
    • Προφίλ
    • ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ + ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
« Απάντηση #5 στις: Μαρτίου 26, 2008, 07:54:23 pm »
γεια σας και καλο διορισμό!

ψάξτε το καλά. Εγώ ήμουν διοριστέα του ΑΣΕΠ πέρσυ και μας είπαν στη Δευτεροβάθμια που πήγα ότι έπρεπε να κάνουμε οπωσδήποτε για αναπληρωτές για να είμαστε στο Σύστημα
Ο καλύτερος δάσκαλος είναι ο...πίνακας!
http://mathandliterature.blogspot.com

Αποσυνδεδεμένος selas

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Μαρτίου 26, 2008, 10:14:57 pm »

ψάξτε το καλά. Εγώ ήμουν διοριστέα του ΑΣΕΠ πέρσυ και μας είπαν στη Δευτεροβάθμια που πήγα ότι έπρεπε να κάνουμε οπωσδήποτε για αναπληρωτές για να είμαστε στο Σύστημα

το ίδιο είχανε πει και στην Πρωτοβάθμια που είχα πάει και εγώ, διοριστέα μέσω ΑΣΕΠ πέρισυ, όμως τελικά αυτό αποδείχτηκε μύθος. Εγώ η ίδια είχα πάρει τηλέφωνο στο τμήμα διορισμών και ρώτησα και οι άνθρωποι γελούσανε με αυτό που τους είπα, ειδικά όταν ανέφερα ότι ο Διευθυντής της Δ/νσης που είχα παει να καταθέσω χαρτιά δεν έπαιρνε δηλώσεις διορισμού αν δεν του έλεγες ότι θα κάνεις χαρτιά και για αναπληρωτής. Προφανώς κάποιοι σε πολλά γραφεία είχαν παρερμηνεύσει ένα κομμάτι της εγκυκλίου. Για να είστε σιγουροι, ρωτήστε αν θέλετε στο τμήμα διορισμών και εσείς, μήπως έχει αλλάξει κάτι φέτος..
Ό,τι και να γίνει, χαμογέλα...:)

Αποσυνδεδεμένος ntina

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Μαρτίου 26, 2008, 10:20:30 pm »
Τελικά όλοι στην μοίρα είμαστε.Και εγω την ιδια απορία έχω καθως είμαι διοριστέα με τη β φάση.Αν γνωρίζει κάποιος ή μάθει κάτι ας το αναφέρει.

Αποσυνδεδεμένος daffyduck

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Μαρτίου 26, 2008, 10:52:38 pm »

όποιος σου το είπε αυτό, σου είπε βλακεία, έχει βαθιά μεσάνυχτα και θα πάρει κανέναν στο λαιμό του κάποια στιγμή (συγνώμη για τον τόνο, αλλά έχω ένα θέμα με τις βλακείες που λέει ο καθένας στις Δ/θμιες για να ξεμπερδεύει μαζί σου ή για να σου δείξει ότι έχει εμβαθύνει στους νόμους). Τα στοιχεία σου στο σύστημα μπορούν να τα περάσουν και πριν κάνεις την αίτηση για διορισμό. Μίλησε με το τμήμα διορισμών του ΥΠΕΠΘ και θα δεις τι θα σου πουν - δες τί έγραψε και η ninap3, τα λέει πολύ σωστά.
Μην περιμένεις να δεις, για να πιστέψεις...Πίστεψε, και θα δεις!

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Μαρτίου 26, 2008, 10:59:10 pm »
Για κάθε ενδεχόμενο κρατήστε στο μυαλό σας και στο αρχείο σας ότι υπάρχει συγκεκριμένο ΦΕΚ με τα ονόματα των διοριστέων από το διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Kαι μάλιστα αυτό το ΦΕΚ είναι τεύχος Γ’ δηλαδή,  της σειράς  των ΦΕΚ όπου δημοσιεύονται οι διορισμοί ;).
Αυτό το επίσημο κρατικό έγγραφο κανείς δεν  μπορεί να το αγνοήσει και να το αμφισβητήσει εκτός και υπάρχει μεταγενέστερο ΦΕΚ που αναιρεί τον διορισμό σας.
Επιπλέον αν δεν υπάρξει εγκύκλιος του ΥΠΕΠΘ που να αναφέρει ότι αίτηση για ωρομισθία και αναπλήρωση πρέπει να κάνουν κι όσοι είναι στον πίνακα διοριστέων του ΑΣΕΠ κανένας δεν μπορεί να μας αρνηθεί το δικαίωμα μας να κάνουμε αίτηση διορισμού επειδή τάχα μου δεν έχει προηγηθεί αίτηση μας για αναπλήρωση....
"Υπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι. Εκείνοι που βλέπουν, εκείνοι που βλέπουν όταν τους δείχνουν κι εκείνοι που δεν βλέπουν." Λεονάρντο Ντα

Αποσυνδεδεμένος blueswire

• Έμπειρο μέλος
  • carpe diem
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Μαρτίου 26, 2008, 11:38:24 pm »
Παιδιά διορίστηκα πέρυσι (2η φουρνιά) και είχα και εγώ την ίδια απορία. Δεν υπέβαλλα΄αίτηση για αναπληρωτής (δε θα με έπαιρναν άλλωστε γιατί είχα μόρια μόνο από ΑΣΕΠ). Όταν βγήκε η εγκύκλιος τη δεύτερη χρονιά για να καταθέσουμε αίτηση πήγα στη

Αποσυνδεδεμένος elytron

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 02 - Η εκπαίδευση είναι μεγάλο σχολείο
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Μαρτίου 26, 2008, 11:53:53 pm »
Εγώ ήμουν διοριστέα του ΑΣΕΠ πέρσυ και μας είπαν στη Δευτεροβάθμια που πήγα ότι έπρεπε να κάνουμε οπωσδήποτε για αναπληρωτές για να είμαστε στο Σύστημα

Κι εγώ όταν διορίστηκα πέρσι με τη δεύτερη φουρνιά του ΑΣΕΠ 2005, έκανα αίτηση και για αναπληρώτρια, με το ίδιο επιχείρημα. Γενικά, ρωτήστε στις δευτεροβάθμιες της περιοχής σας και στο υπουργείο. Αν δεν βγάλετε κάποια άκρη, κάντε την αίτηση αναπλήρωσης καλού κακού.

Αποσυνδεδεμένος blueswire

• Έμπειρο μέλος
  • carpe diem
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Μαρτίου 27, 2008, 02:56:14 pm »
επαναλαμβάνω ότι το σύστημα σε βλέπει είτε α) ως αναπληρωτής που έχεις κάνει απλώς αίτηση ή έχεις δουλέψει β) ως διοριστέο ΑΣΕΠ. Δεν είναι ανάγκη να υποβάλει κανείς αίτηση για αναπληρωτής

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)