0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάντως, στη δευτεροβάθμια του Πειραιά ήταν πολύ ευγενικοί. Μόνο καφέ με κρουασάν δε μας κέρασαν. Μας αποκαλούσαν συναδέλφους, μόνο που δεν έκλαψαν.
Τον αριθμό πρωτοκόλλου στον λένε εκείνη την ώρα και, όσο για το πλήθος των αιτήσεων, ναι καταθέτεις και τις τρεις. Εγώ που κατά λάθος έβαλα και το αντίγραφο που ήταν για μένα τι να πω; Παίρνω επιπλέον μόρια γι αυτό;
Παράθεση από: louiza στις Οκτώβριος 24, 2008, 11:36:13 πμΠάντως, στη δευτεροβάθμια του Πειραιά ήταν πολύ ευγενικοί. Μόνο καφέ με κρουασάν δε μας κέρασαν. Μας αποκαλούσαν συναδέλφους, μόνο που δεν έκλαψαν. ειρωνικά το λες τώρα αυτό ή σοβαρά;;; εκ του πονηρού ήταν οι τεμενάδες ή αυθόρμητοι;;πάντως ενταξει πάντα υπάρχουν κ κάποιοι άνθρωποι που καταλαβαίνουν την αγωνία των νέων ανθρωπων λόγω της ανεργίας ακόμα κ σε αυτές τις θέσεις...
αχ ευχαριστω που μοτ απαντησατε!!!!λοιπομ για να μου φυγει το αγχος ανακεφαλαιωνω...σε εναν φακελο Α4 κιτρινο βαζω1)την χειρογραφη αιτηση μου2)το αντιγραφο της χειρογραφης αιτησης μου με πρωτιτυπη υπογραφη ή φωτοτυπια επικυρωμενη??? 3)το αντιγραφο της ηλεκτρωνικης αιτησης που μου δινουν εκει οχι επικυρωμενο??? 4)το χαρτι που θα παρω πληρωνοντας το παραβολο στη ΔΟΥ 5)το αντιγραφο του πτυχιου επικυρωμενο και 6)το αντιγραφο ταυτοτητας επικυρωμενο.ΑΥΤΑ...??στον φακελο απεξω γραφω 1)επωνυμο ονομα2)πατρωνυμο μητρωνυμο3)κλαδο ειδικοτητα...αυτο δεν ειναι το ιδιο???γραφω και πανεπιστημιο??4)αφμ 5)αριθμο πρωτοκολλου που μου δινουν εκεινοι και 6)αριθμο προκυρηξης...ποιος εινια?ας κανει καποιος τον κοπο να μου απαντησει τελευταια φορα