0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: louiza στις Οκτώβριος 24, 2008, 11:36:13 πμΠάντως, στη δευτεροβάθμια του Πειραιά ήταν πολύ ευγενικοί. Μόνο καφέ με κρουασάν δε μας κέρασαν. Μας αποκαλούσαν συναδέλφους, μόνο που δεν έκλαψαν. ειρωνικά το λες τώρα αυτό ή σοβαρά;;; εκ του πονηρού ήταν οι τεμενάδες ή αυθόρμητοι;;πάντως ενταξει πάντα υπάρχουν κ κάποιοι άνθρωποι που καταλαβαίνουν την αγωνία των νέων ανθρωπων λόγω της ανεργίας ακόμα κ σε αυτές τις θέσεις...
Πάντως, στη δευτεροβάθμια του Πειραιά ήταν πολύ ευγενικοί. Μόνο καφέ με κρουασάν δε μας κέρασαν. Μας αποκαλούσαν συναδέλφους, μόνο που δεν έκλαψαν.
Παράθεση από: louiza στις Οκτώβριος 24, 2008, 11:27:30 πμΤον αριθμό πρωτοκόλλου στον λένε εκείνη την ώρα και, όσο για το πλήθος των αιτήσεων, ναι καταθέτεις και τις τρεις. Εγώ που κατά λάθος έβαλα και το αντίγραφο που ήταν για μένα τι να πω; Παίρνω επιπλέον μόρια γι αυτό; Τα κατέθεσες κιόλας τα χαρτιά, ρε θηρίο;;; Μπράβο!Αλλά ο διαγωνισμός είναι γραπτός και όχι με σειρά προτεραιότητας! Υ. Γ.: Η τελευταία σειρά του μηνύματος είναι εντελώς στα πλαίσια του χιούμορ και του αστείου! Αν σε πείραξε (ξεκαθαρίζω ότι δεν είχα καμία τέτοια πρόθεση!), ζητάω συγγνώμη!...
Τον αριθμό πρωτοκόλλου στον λένε εκείνη την ώρα και, όσο για το πλήθος των αιτήσεων, ναι καταθέτεις και τις τρεις. Εγώ που κατά λάθος έβαλα και το αντίγραφο που ήταν για μένα τι να πω; Παίρνω επιπλέον μόρια γι αυτό;
εγω θα τα καταθεσω την τεταρτη τα χαρτια μου,λογω εργασιας..θελω να ρωτησω κατι σχετικα με το παραβολο...εκει που λεει 'υπηρεσια στην οποια κατατιθεται"τι γραφουμε;ΑΣΕΠ: ανοητη μαλλον η ερωτηση μου αλλα δεν εχω ξανασυμπληρωσει παραβολο! επισης το καταθετουμε ετσι οπως ειναι ή σικιζουν και μας δινουν το αριστερο λευκο μερος αυτο πριν τις διακεκομενες γραμμες για να το εχουμε ως αποδειξη οτι οντως το καταθεσαμε;