0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: fivo στις Νοεμβρίου 18, 2008, 05:28:46 pmΠαράθεση από: Stratilio στις Νοεμβρίου 18, 2008, 05:25:51 pmΕγώ ξέρω ότι ,αν διοργανώναμε συλαλλητήρια διαμαρτυρίας σε όλες τις μεγάλες πόλεις, δε θα "κατέβαιναν" πρισσότεροι από 100 (συνολικά), γιατί οι οι υπόλοιποι θα...διάβαζαν...μαλλον δεν θα σε δουμε σε πιθανη πορεια...καλη επιτυχια και καλο μετρημα μοριων. Οχι θα με δειτε ,γιατί θα είμαι μάλλον... μόνος μου. Εν πάση περιπτώσει ,εγώ τουλάχιστον δεν υποκρίνομαι και δεν το παίζω επαναστάτης. Αυτά τα πράγματα γίνονται , δε λέγονται και λέγονται ,για να έχουμε θέμα να συζητάμε. Εγώ στην πορεία θα είμαι και θα μετράω ταυτόχρονα και τα μόρια μου. Δε θα κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Ο.κ Che ;
Παράθεση από: Stratilio στις Νοεμβρίου 18, 2008, 05:25:51 pmΕγώ ξέρω ότι ,αν διοργανώναμε συλαλλητήρια διαμαρτυρίας σε όλες τις μεγάλες πόλεις, δε θα "κατέβαιναν" πρισσότεροι από 100 (συνολικά), γιατί οι οι υπόλοιποι θα...διάβαζαν...μαλλον δεν θα σε δουμε σε πιθανη πορεια...καλη επιτυχια και καλο μετρημα μοριων.
Εγώ ξέρω ότι ,αν διοργανώναμε συλαλλητήρια διαμαρτυρίας σε όλες τις μεγάλες πόλεις, δε θα "κατέβαιναν" πρισσότεροι από 100 (συνολικά), γιατί οι οι υπόλοιποι θα...διάβαζαν...
Πήγε μιά φίλη μου στο ασέπ σήμερα και της είπε να μην πιστεύουμε τις εφημερίδες και να περιμένουμε επίσημη ανακοίνωση! Επίσης μέσα από το Έθνος μας είπε κάποιος να μην περιμένουμε 20 Δεκεμβρίου το διαγωνισμό! Τώρα ποιός κοροιδεύει ποιόν? Συγχαρητήρια για την επιστολή των αδιόριστων!
ποιοι κ γιατί ήταν τυχεροι όσοι διορίστηκαν με τον προηγούμενο ασεπ;; ( να ξεκαθαρίσω πως δεν είμαι απο αυτούς..). κανένας που έχει διαβάσει κ έχει υποστεί τη διαδικασία των εξετάσεων ασεπ δεν είναι τυχερός ( αν εξαιρέσουμε αυτους του 98 που τους πήραν όλους για να καθιερώσουν το θεσμό..)θεωρώ ότι είναι ασέβεια να χαρακτηρ τυχερό όποιον περνάει μέσω ασεπ , όταν δεκάδες καθημερινά βολεύονται με άλλους τρόπους..τώρα αν ο διαγωνισμός δυσκολεύει κάθε φορά κ περισσότερο, βρίσκουνε κ κάνουνε..
Κι αν κάποιοι δεν το <<έπαιζαν>> επαναστάτες σε αυτή τη χώρα πριν από 35 χρόνια, σήμερα δε θα είχαμε την πολυτέλεια να συζητάμε σε αυτό το φόρουμ.
ΠαράθεσηΚι αν κάποιοι δεν το <<έπαιζαν>> επαναστάτες σε αυτή τη χώρα πριν από 35 χρόνια, σήμερα δε θα είχαμε την πολυτέλεια να συζητάμε σε αυτό το φόρουμ.1. ατυχεστατη η συγκριση.2. η πορεια των πραγματων (δε ριχνω φυσικα την ευθυνη στους επαναστατες τους παλιους ..αλλα στο ποταμι) μαλλον δεν ειναι ακριβως οπως λεν τα παραμυθια. ας μην την ειχαμε!!!πραγματι! ειναι πολυτελεια. Γιατι αν δεν εχεις τη δυνατοτητα να κινηθεις προς την αληθεια... να αισθανθεις την υπαρξη. να μαθεις τι πιστευεις.. να ακουσεις τις εσωτερικες σου φωνες.. τοτε τι αξια εχει η ελευθερια της εκφρασης? τι θα πεις δηλαδη και εχει αξια να ακουστει???η αληθεια πρωτα ανακαλυπτεται και μετα λεγεται. αλλιως ειναι μονο μια μασελα που ανοιγοκλεινει.(.......)