0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν ο Καραμανλής παραιτηθεί, τι θα συμβεί με εμάς;
Παράθεση από: thegreat στις Δεκέμβριος 08, 2008, 08:43:49 μμΑν ο Καραμανλής παραιτηθεί, τι θα συμβεί με εμάς; θα γραψεις και εσυ και εγω...δεν μας σωνει...αν υπαρχουν εξεταστικα κεντρα μεχρι τοτε...
συναδελφοι βοηθεια....προσπαθω να βρω το εξεταστικο κεντρο στο ασεπ και δεν με βρισκει το συστημα πουθενα.....δεν εχω παει να δω τον πινακα αποκλειωμενων....θα τρελαθω....
Ο διαγωνισμός θα γίνει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ! Ακόμη κι εκλογές να γίνουν , θα διεξαχθεί από την υπηρεσιακή κυβέρνηση. Επιτέλους, σήμερα ας σεβαστούμ τη θλίψη όλων για όλα όσα συνέβησαν ή συμβαίνουν, ας εκφράσουμε τον αποτροπιασμό μας για τη δολοφονία ενός αθώου παιδιού κι ας αφήσουμε τη διασπορά ευσεβών ...πόθων γι' αργότερα !
Εγώ θα πω το εξής.Όλοι έχουμε αγωνία, έχουμε ύλη να βγάλουμε κτλ κτλ. Προσωπικά όμως δεν μπορώ να βλέπω τη χώρα να καίγεται, να εξεγείρεται κι εγώ να κάθομαι στο διαβασματάκι μου.Επιλέγω το δρόμο κι όχι την ησυχία μου, μια και οι εξετάσεις ούτως ή άλλως έιναι σε 11 μερες..ότι διάβασα διάβασα,δε με απασχολεί πλεον(αυτα περι ευσεβών πόθων). Και αφήνω τους φιλόσοφους να φιλοσοφούν μέσα στο γυάλινο κλουβί τους. Καλή σας μέρα κύριοι.