0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
πηγα σημερα ββαθμια για να παρω την προυπηρεσια μου. δεν ηξερε ανθρωπος να μου απαντησει για τις αιτησεις. κατα τις 1230 εκαναν επιμορφωτικη ενημερωση για το τι θα γινει. μετα παω στο κεπ για να παρω την αιτηση κ την προκηρυξη. η απαντηση τους ηταν οτι αυριο θα ερθουν αφου απο αυριο αρχιζουν να κατατιθενται οι αιτησεις. κ αν εγω για τον αλφα βητα λογο θελω να την καταθεσω αυριο τι θα γινει? θα συμπληρωσω την αιτηση στο ποδι? δεν εχουν το θεο τους. επισης εκαναν λαθος στο χρονο κτησης πτυχιου μου. φαινεται οτι το πηρα 2007 κ οχι 2006 κ μου ειπαν οτι ειναι πολυ δυσκολα να παρω ωρες πδσ εφοσον πηρα το πτυχιο περυσι. τρεχα γυρευε δηλαδη.......
πηγα σημερα ββαθμια για να παρω την προυπηρεσια μου. δεν ηξερε ανθρωπος να μου απαντησει για τις αιτησεις. κατα τις 1230 εκαναν επιμορφωτικη ενημερωση για το τι θα γινει.
Παράθεση από: maryvas στις Οκτώβριος 22, 2008, 03:19:32 μμπηγα σημερα ββαθμια για να παρω την προυπηρεσια μου. δεν ηξερε ανθρωπος να μου απαντησει για τις αιτησεις. κατα τις 1230 εκαναν επιμορφωτικη ενημερωση για το τι θα γινει. στην εξεδωσαν; γιατι εμενα με "εστειλαν" λεγοντας μου ας ξεκινησει πρωτα η καταθεση αιτησεων και βλεπουμε...
συμφωνω με σιρινα!!!ας μας τα πει καποιος αναλυτικα... θελουν ενα ατιγραφο ταυτοτητας επικυρωμενο?ενα ατιγραφο πτυχιου επικυρωμενο???την βεβαιωση απο το παραβολο των 20 ευρω την βαζουμε στα χαρτια μεσα στον φακελο???εμεις κραταμε κατι??την αιτηση την παιρνιυμε απο τα κεπ και την στελνουμε με τα δικαιολογητικα και εμεις κραταμε μια φωτοτυπια???επειδη μπερδευτηκα υπαρχει και αλλη αιτηση ηλεκτωνικη που πρεπει να κανουμε???και τελος στον φακελο τι γραφουμε απεξω???ας μας βοηθησει καποιος παρακαλωωωωωωωω...κοιταξα και το φεκ και δεν καταλαβα