0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μήπως μου πει και τί βαθμούς θα γράψω ή και τα θέματα να μας δώσει αν είναι δυνατόν;
morgan, σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια. δεν εκανα και τιποτα.απλα, εχω ωραια φωνη και τη σαγηνευω! (την τηλεφωνητρια)δεν, ξερω ρε παιδια, τι να σας πω! φανταζομαι οτι εχουν ενα "πλανο" για το ποτε θα γινει ο διαγωνισμος και αυτο μου ειπαν..
Παράθεση από: ΜARKOS στις Οκτωβρίου 01, 2008, 03:09:03 pmmorgan, σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια. δεν εκανα και τιποτα.απλα, εχω ωραια φωνη και τη σαγηνευω! (την τηλεφωνητρια)δεν, ξερω ρε παιδια, τι να σας πω! φανταζομαι οτι εχουν ενα "πλανο" για το ποτε θα γινει ο διαγωνισμος και αυτο μου ειπαν.
morgan, σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια. δεν εκανα και τιποτα.απλα, εχω ωραια φωνη και τη σαγηνευω! (την τηλεφωνητρια)δεν, ξερω ρε παιδια, τι να σας πω! φανταζομαι οτι εχουν ενα "πλανο" για το ποτε θα γινει ο διαγωνισμος και αυτο μου ειπαν.
ΝΙΚΗ,σκοπευω την επομενη φορα να της ζητησω το τηλεφωνο της, να τη γνωρισω και την παραμονη του διαγωνισμου να μου πει και τα θεματα!!ετσι απλα.....
Επειδή ακούγονται πολλά για ... εκλογές, σε περίπτωση που γίνει αυτό, τί γίνεται με ασέπ? Αναβάλλεται?
H προκήρυξη δεν έχει βγεί ακόμη..Από τις 15 και μετά να περιμένουμε..Το θέμα είναι ότι αν μεταφερθεί ο ασέπ για αργότερα, πόσο αργότερα θα'ναι αυτό?