0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα κι από μένα ! Η εκτίμησή μου είναι ότι ο διαγωνισμός δεν μπορεί να γίνει μετά τις 15-20 Μαρτίου, διότι δε θα προλάβουν να βγάλουν αποτελέσματα, κυρίως σε ειδικότητες όπως των φιλολόγων που απαιτούν χρόνο.
Λέτε τελικά και στα αρχαία να βάλουν δυο ερωτήματα πολλαπλών επιλογών (20 ερωτήσεις ας πούμε αντί για 10) και να αφήσουν μόνο 1 ανάπτυξης και τη μετάφραση; Ή όλες πολλαπλών επιλογών και 1 μετάφραση (αυτό πιστεύω δεν είναι δυνατόν να αλλάξει). Σκέφτομαι τελευταίως κάτι τέτοια σενάρια. Είναι πιθανόν λέτε; Γιατί ο διαγωνισμός πάει πια για Φλεβάρη σίγουρα.
Παράθεση από: Stratilio στις Οκτωβρίου 07, 2008, 09:42:13 amΚαλημέρα κι από μένα ! Η εκτίμησή μου είναι ότι ο διαγωνισμός δεν μπορεί να γίνει μετά τις 15-20 Μαρτίου, διότι δε θα προλάβουν να βγάλουν αποτελέσματα, κυρίως σε ειδικότητες όπως των φιλολόγων που απαιτούν χρόνο. Πάντως, κι εγώ θερώ ότι μέχρι μέσα Μαρτίου το ανώτερο θα έχει διεξαχθεί ο διαγωνισμός.
Πώς είστε τόσο σίγουροι, βρε παιδιά, ότι δε θα γίνει τον Ιανουάριο. Όσο για το σύστημα εξέτασης δε νομίζω ότι θα αλλάξει. Αντίθετα, μπορεί να έχουμε περισσότερες επιλογής στα Αρχαία, γιατί είναι θέμα δαπανών (τις ανάπτυξης τις διορθώνουν βαθμολογητές). Για αυτό το θεωρώ απίθανο. Μακάρι να γίνει Μάρτιο, αλλά πώς είστε σίγουροι ότι δε θα γίνει π.χ. μετά τα Χριστούγεννα;
Αιτήσεις τουλάχιστον μάθαμε πότε υποβάλλουμε?
Παραμερίζεται ο ΑΣΕΠ;Τελικά με ποιο τρόπο προσλαμβάνονται οι καθηγητές στη Μέση Εκπαίδευση;http://www.esos.gr/89/kathdask/asep-proslipsis-11-10-2008.htm