0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αν κανουμε ετσι για αυτα τα απλα πραγματα, τοτε....... να κανουν τετοιες ερωτησεις τα ανηψακια μου το καταλαβαινω, αλλα και μεις?.........Ελεος! και μετα θα διαβαζουμε "..στην αναπτυξη του ταδε θεματος στα αρχαια με αδικησαν, μου εβαλαν χαμηλο βαθμο"
Mπορείτε να κατεβάσετε το κείμενο της προκήρυξης, γιατί εμένα μου λέει ότι είναι κατεστραμμένο. Αν δεν τα καταφέρω, μπορώ άραγε να τη βρω από τα ΚΕΠ, για να συμπληρώσω τα στοιχεία. Κάποιος που την έχει μπροστά του μπόρεί να μου πει αν συμπεριλαμβάνονται και τα γραφεία δευτεροβάθμιας ως τόποι που θα καταθέτουμε τις αιτήσεις. Εγώ π.χ. ανήκω στο 4ο γραφείο Πειραιά, εκεί θα πάω, την Παρασκευή που σκοπεύω να πάω. Κάτι άλλο:αυτό που δημοσίευσαν τα νέα ότι δηλασή το Υπουργείο πιέζει για Δεκέμβρη το θεωρείτε πιθανόν, γιατί έχω αγχωθεί.
Συναδελφοι στην προκυρηξη αναφερει για Άτομα με έλλειψη φυσικών σωματικών δεξιοτήτων θα υποβληθούν σε ειδικό τρόπο εξέτασης κατά τον ίδιο χρόνο, στα ίδια θέματα και με το ίδιο πρόγραμμα, με το οποίο θα διενεργηθούν οι εξετάσεις των λοιπών υποψηφίων,προσκομίζοντας τα δικαιολογητικά που ορίζονται στο Κεφάλαιο Ε΄ και δεν αναφερονται λεπτομεριες. Μηπως ξερει καποιος περισσοτερα;
Tα ίδια πτυχία γινόταν δεκτά και στους προηγούμενους διαγωνισμούς...θΑ ξαναρχίσουμε την ίδια συζήτηση των σχολών επειδή φέτος οι θέσεις που απλόχερα μας δίνει το υπουργείο είναι 480;ΟΚ είναι 15 διαφορετικά τμήματα....αλλά όλοι εξετάζονται
Παράθεση από: louiza στις Οκτωβρίου 20, 2008, 05:47:46 pmMπορείτε να κατεβάσετε το κείμενο της προκήρυξης, γιατί εμένα μου λέει ότι είναι κατεστραμμένο. Αν δεν τα καταφέρω, μπορώ άραγε να τη βρω από τα ΚΕΠ, για να συμπληρώσω τα στοιχεία. Κάποιος που την έχει μπροστά του μπόρεί να μου πει αν συμπεριλαμβάνονται και τα γραφεία δευτεροβάθμιας ως τόποι που θα καταθέτουμε τις αιτήσεις. Εγώ π.χ. ανήκω στο 4ο γραφείο Πειραιά, εκεί θα πάω, την Παρασκευή που σκοπεύω να πάω. Κάτι άλλο:αυτό που δημοσίευσαν τα νέα ότι δηλασή το Υπουργείο πιέζει για Δεκέμβρη το θεωρείτε πιθανόν, γιατί έχω αγχωθεί.Μπορείς να κατεβάσεις τις προκηρύξεις από εδώ: http://www.exetaseis-asep.com/asep2008.htm