0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: maryk στις Οκτωβρίου 20, 2008, 12:19:21 pmTα ίδια πτυχία γινόταν δεκτά και στους προηγούμενους διαγωνισμούς...θΑ ξαναρχίσουμε την ίδια συζήτηση των σχολών επειδή φέτος οι θέσεις που απλόχερα μας δίνει το υπουργείο είναι 480;ΟΚ είναι 15 διαφορετικά τμήματα....αλλά όλοι εξετάζονταιΣυμφωνώ και επαυξάνω...Να ρωτήσω κάτι.Τα φεκ σε τι θα χρησιμεύσουν αν τα πάρουμε?Τι είδους πληροφορίες εχουν?και κάτι άλλο.Πρέπει να πληρώσουμε γι αυτά?
Tα ίδια πτυχία γινόταν δεκτά και στους προηγούμενους διαγωνισμούς...θΑ ξαναρχίσουμε την ίδια συζήτηση των σχολών επειδή φέτος οι θέσεις που απλόχερα μας δίνει το υπουργείο είναι 480;ΟΚ είναι 15 διαφορετικά τμήματα....αλλά όλοι εξετάζονται
louiza, η δευτεροβαθμια πειραιά είναι στην βενιζέλου, αν στρίψεις από ηρώων πολυτεχνείου εκεί θα το βρεις αμέσως...είναι κοντά στα jumbo στην ηρωων. αριθμό αν θυμάται κάποιος ας στειλει.
ναι, αυτό εννοώ. εκεί πάμε και για αιτήσεις και για τα πάντα.. Ίσως η υπάλληλος να μη γνωρίζει ακόμα. Δε νομίζω να υπάρχει κάποιο άλλο γραφείο για πειραιά.
Παράθεση από: hope_x στις Οκτωβρίου 20, 2008, 12:22:57 pmερωτηση:εγω που εχω τελειωσει κλασικη φιλολογια ποιο κωδικο εχω; το 0202 φιλολογιας ή το 0203 ελληνικης φιλολογιας; πιστευω το 0202 και πως το 0203 αναφερεται στο ομωνυμο τμημα της θρακης(εκει νομιζω ειναι μπορει να κανω και λαθος) αλλα θα ηθελα και μια δευτερη γνωμηκαι εγω την ιδια απορια εχω κ συμφωνω μαζι σου ως προς την απαντηση. τελειωσα φιλολογια στο ΑΠΘ κ το πτυχιο μου γραφει:"κριθηκε αξια του πτυχιου του τμηματος φιλολογιας της φιλοσοφικης σχολης". αρα κ εγω θα γραψω τον κωδικο φιλολογιας. εχω κ εγω την εντυπωση οτι το ελληνικη φιλολογια αναφερεται στη σχολη της κομοτηνης
ερωτηση:εγω που εχω τελειωσει κλασικη φιλολογια ποιο κωδικο εχω; το 0202 φιλολογιας ή το 0203 ελληνικης φιλολογιας; πιστευω το 0202 και πως το 0203 αναφερεται στο ομωνυμο τμημα της θρακης(εκει νομιζω ειναι μπορει να κανω και λαθος) αλλα θα ηθελα και μια δευτερη γνωμη