0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα κατέθεσα σήμερα.... Στον αριθμό παραβόλου θα γράψετε τον κόκκινο αριθμό που έχει πάνω το παράβολο σας (αν είναι 1 έναν αριθμό ,2 δύο κ.τλ.), προκειμένου να φαίνεται ότι όντως μέσα στον φάκελο εσωκλείετε και παράβολο. Εμάς τουλάχιστον έτσι μας είπαν.Τα αριθμείτε όσα βάζετε μέσα.Κάτω γράφετε σελίδα 1 από 1 ,σελίδα 1 από 2.Την αίτηση τη συμπληρώνετε δεν την υπογράφετε ,τη βγάζετε μία φωτοτυπία συμπληρωμένη και μετά βάζετε υπογραφέ και στο πρωτότυπο και στο αντίγραφο καλύτερα με μπλε στυλό για να ξεχωρίζει το πρωτότυπο της υπογραφής στην φωτοτυπία.
ναι αλλα η αιτηση το λεει ξεκαθαρα να τα αριθμισουμε και μαλιστα με τον ιδιο αριθμο που τα χουμε αριθμημενα και στην αιτηση... ???εγω παντως θα τα αριθμησω...αντε να παω να τελειωνει κι αυτο..
Παράθεση από: Vania στις Οκτωβρίου 30, 2008, 12:41:52 amναι αλλα η αιτηση το λεει ξεκαθαρα να τα αριθμισουμε και μαλιστα με τον ιδιο αριθμο που τα χουμε αριθμημενα και στην αιτηση... ???εγω παντως θα τα αριθμησω...αντε να παω να τελειωνει κι αυτο..ναι βανια πρεπει να τα αριθμησεις. εκανα λαθος, συγγνωμη. εγω σημερα πηγα κ κατεθεσα την αιτηση, μια χαρα ηταν. ουτε κοσμος κ αρκετα ευγενικοι. το θεμα ειναι οτι δεν ηξεραν κ πολλα. αριθμο παραβολου παντως δεν εγραψα ουτε πηρα αποκομμα