0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
συμφωνω για την εγκυροτητα του εθνους. οσο για το πολλαπλης επιλογης των αρχαιων το εχω ακουσει ως ενδεχομενο να βαλουν κ στα αρχαια ολα πολλαπλης επιλογης. κ το σημειωνω ως ενδεχομενο, μια φημη κ τιποτα αλλο για να μη δημιουργηθει παλι πανικος
εγω παλι γιατι να πιστεψω την καθε εφημεριδα που γραφει για να πουλησει χωρις να λογαριαζει τη ψυχολογια μας.θυμηθειτε παραμονες του περσινου διαγωνισμου οπου μια αλλη "εγκυρη" εφημεριδα ειχε γραψει οτι στα νεα και στην ιστορια θα ειναι ερωτησεις αναπτυξης!!!!τελικα,μηπως αγχωνομαστε πανω απο οσο πρεπει?
Παράθεση από: Vania στις Οκτωβρίου 24, 2008, 12:06:15 pmαχ ευχαριστω που μοτ απαντησατε!!!!λοιπομ για να μου φυγει το αγχος ανακεφαλαιωνω...σε εναν φακελο Α4 κιτρινο βαζω1)την χειρογραφη αιτηση μου2)το αντιγραφο της χειρογραφης αιτησης μου με πρωτιτυπη υπογραφη ή φωτοτυπια επικυρωμενη??? 3)το αντιγραφο της ηλεκτρωνικης αιτησης που μου δινουν εκει οχι επικυρωμενο??? 4)το χαρτι που θα παρω πληρωνοντας το παραβολο στη ΔΟΥ 5)το αντιγραφο του πτυχιου επικυρωμενο και 6)το αντιγραφο ταυτοτητας επικυρωμενο.ΑΥΤΑ...??στον φακελο απεξω γραφω 1)επωνυμο ονομα2)πατρωνυμο μητρωνυμο3)κλαδο ειδικοτητα...αυτο δεν ειναι το ιδιο???γραφω και πανεπιστημιο??4)αφμ 5)αριθμο πρωτοκολλου που μου δινουν εκεινοι και 6)αριθμο προκυρηξης...ποιος εινια?ας κανει καποιος τον κοπο να μου απαντησει τελευταια φορα Σήμερα κατέθεσα τα χαρτιά μου. Πολλά τα προβλήματα, κυρίως λόγω άγνοιας των καταχωρητών , αλλά εν πάσει περιπτώσει δε θα γκρινιάξω.Λοιπόν
αχ ευχαριστω που μοτ απαντησατε!!!!λοιπομ για να μου φυγει το αγχος ανακεφαλαιωνω...σε εναν φακελο Α4 κιτρινο βαζω1)την χειρογραφη αιτηση μου2)το αντιγραφο της χειρογραφης αιτησης μου με πρωτιτυπη υπογραφη ή φωτοτυπια επικυρωμενη??? 3)το αντιγραφο της ηλεκτρωνικης αιτησης που μου δινουν εκει οχι επικυρωμενο??? 4)το χαρτι που θα παρω πληρωνοντας το παραβολο στη ΔΟΥ 5)το αντιγραφο του πτυχιου επικυρωμενο και 6)το αντιγραφο ταυτοτητας επικυρωμενο.ΑΥΤΑ...??στον φακελο απεξω γραφω 1)επωνυμο ονομα2)πατρωνυμο μητρωνυμο3)κλαδο ειδικοτητα...αυτο δεν ειναι το ιδιο???γραφω και πανεπιστημιο??4)αφμ 5)αριθμο πρωτοκολλου που μου δινουν εκεινοι και 6)αριθμο προκυρηξης...ποιος εινια?ας κανει καποιος τον κοπο να μου απαντησει τελευταια φορα